Contact Opnemen Met De Mts-operator

Inhoudsopgave:

Contact Opnemen Met De Mts-operator
Contact Opnemen Met De Mts-operator

Video: Contact Opnemen Met De Mts-operator

Video: Contact Opnemen Met De Mts-operator
Video: Как настроить роутер? | Инструкции от МТС 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefonie is nu bijna volledig geautomatiseerd. We vullen het saldo aan via betaalterminals, leren over nieuwe tarieven en activeren diensten met behulp van een internetassistent. Maar soms ontstaan er toch serviceproblemen, die alleen kunnen worden opgelost door directe communicatie met de operator. Hoe kan een abonnee contact opnemen met een MTS-operator?

Contact opnemen met de mts-operator
Contact opnemen met de mts-operator

instructies:

Stap 1

Als u zich in uw thuisregio en in de netwerken van operators van de buurlanden "MTS" (Wit-Rusland), "UMC" (Oekraïne) of "UZDUNROBITA" (Oezbekistan) bevindt, kies dan het korte referentienummer 0890 om contact op te nemen met de operator en, druk na het beluisteren van het bericht van de stemassistent op 0. Na enige tijd zal de eerste vrijgegeven operator u over alle problemen raadplegen. Het gesprek is gratis.

Stap 2

Als u aan het roamen bent, bel dan het telefoonnummer +7 495 766 0166 in het internationale formaat om contact op te nemen met de operator (het kiesformaat zou precies dat moeten zijn). Ook voor jou is dit gesprek gratis.

Stap 3

U kunt ook overleggen met de MTS-operator via telefoon 8 800 333 08 90, op deze telefoon kunt u worden gevraagd door het stadsnummer van informatiediensten in de nederzettingen van uw regio.

Aanbevolen: