Hoe Kies Je Een Heteluchtpistool?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Heteluchtpistool?
Hoe Kies Je Een Heteluchtpistool?

Video: Hoe Kies Je Een Heteluchtpistool?

Video: Hoe Kies Je Een Heteluchtpistool?
Video: Hoe gebruik je een heteluchtpistool? 2024, Mei
Anonim

Met de komst van koud weer, is het meest dringende probleem de verwarming van de gebouwen die zijn toegewezen voor commerciële of magazijnbehoeften. In het laatste geval is het voor sommige producten noodzakelijk om een bepaalde temperatuur te weerstaan, wat kan worden bereikt met een heteluchtpistool.

Hoe kies je een heteluchtpistool?
Hoe kies je een heteluchtpistool?

instructies:

Stap 1

Magazijnen zijn moeilijk volledig op te warmen. In sommige gevallen kan hun oppervlakte oplopen tot enkele honderden vierkante meters. Punt-infraroodverwarmers of warmtepistolen zullen de taak hier perfect aan. Deze apparaten kunnen grofweg worden onderverdeeld in twee ondersoorten: diesel en gas.

Stap 2

Het gaskanon is primair ontworpen voor het drogen of verwarmen van de muren van een gebouw tijdens bouwwerkzaamheden. In industriële gebouwen kan het alleen als verwarming worden gebruikt als er een goed ventilatiesysteem is. De laboratoria van sommige ondernemingen zijn uitgerust met dit soort geweren, maar de voorwaarde voor een dergelijke samenwerking is frequente ozonisatie en ventilatie van de gebouwen.

Stap 3

Voor een gaskanon moet rekening worden gehouden met enkele voorwaarden waaronder de lange termijn dienst kan worden gegarandeerd. De kamer voor het verkrijgen van het eindproduct moet van roestvrij staal zijn; het is raadzaam om een apparaat aan te schaffen met een regelmechanisme voor de gastoevoer.

Stap 4

Nu moet u het volume van het geëxploiteerde pand berekenen. Om dit te doen, moet u de waarden van de breedte, hoogte en lengte van de muren vermenigvuldigen. De resulterende waarde moet op een vel papier worden genoteerd (voor snel en correct tellen). Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar een geval waarin het nodig is om een ruimte van 15x9x3m op te warmen. De laatste waarde is de hoogte van de bouwdoos. Het volume van de kamer zal 405 kubieke meter zijn.

Stap 5

Krijg de temperatuurwaarden die buiten en binnen het gebouw zijn. Binnen is het nodig om 20 graden Celsius aan te houden en buiten bijvoorbeeld niet meer dan -15 graden. Trek de lagere temperatuur af van de hogere temperatuur - 35ºC wordt verkregen. De eenheid K = 1,5 wordt genomen als de gemiddelde spreidingswaarde. Als u alle gegevens vermenigvuldigt, krijgt u het cijfer 21262,5 kcal / h.

Stap 6

Converteer deze waarde naar kilowatt. Om dit te doen, vermenigvuldigt u het aantal kilocalorieën met 0, 001163 - u krijgt 24, 72 kW. Op basis van deze figuur wordt het vermogen van het heteluchtpistool berekend. Als een kamer of gebouw een poort of deur nodig heeft die vaak wordt geopend, is het aan te raden om een paar kilowatt meer toe te voegen.

Aanbevolen: