Hoe Een Contract Met Beeline Te Beëindigen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Contract Met Beeline Te Beëindigen
Hoe Een Contract Met Beeline Te Beëindigen

Video: Hoe Een Contract Met Beeline Te Beëindigen

Video: Hoe Een Contract Met Beeline Te Beëindigen
Video: Beeline Motor & Fietsnavigatie | GPS navigatie maar dan net even anders... 2024, April
Anonim

Als u besluit van mobiele provider te veranderen en geen gebruik meer wilt maken van de diensten van Beeline, moet u de procedure voor het beëindigen van het contract doorlopen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Al deze methoden zullen niet veel van uw tijd en moeite kosten, aangezien sommige ervan uw huis niet eens uit hoeven.

Hoe een contract met beeline te beëindigen
Hoe een contract met beeline te beëindigen

instructies:

Stap 1

Om uw contract met telecomoperator Beeline te beëindigen, kunt u contact opnemen met het kantoor, waar de medewerkers van het bedrijf u zullen helpen bij het voltooien van de beëindigingsprocedure. U hoeft alleen de juiste papieren in te vullen. U kunt de adressen van kantoren in uw stad vinden op de officiële website van de operator of in het boekje dat meestal bij de set van de simkaart zit.

Stap 2

Als u geen tijd heeft om naar het kantoor van het bedrijf te gaan, is er een mogelijkheid om een speciaal formulier in te vullen en in elektronische vorm te verzenden. Daarna krijgt u bericht dat het contract eenzijdig is opgezegd. Om een aanvraagformulier te ontvangen, stuurt u een speciaal verzoek naar: [email protected]

Stap 3

Bovendien, als je de Beeline-simkaart langer dan 6 maanden niet gebruikt, wordt het contract automatisch eenzijdig beëindigd (dat wil zeggen, zonder het Beeline-kantoor te bezoeken of een online opzeggingsaanvraag in te vullen), dit staat in het contract van de telecomoperator.

Aanbevolen: