Games Uploaden Naar Samsung

Inhoudsopgave:

Games Uploaden Naar Samsung
Games Uploaden Naar Samsung

Video: Games Uploaden Naar Samsung

Video: Games Uploaden Naar Samsung
Video: DOWNLOAD GAMES ON SAMSUNG SM-B312E | GAMES DOWNLOAD FREEFIRE IN SAMSUNG SM-B312E | 2024, Mei
Anonim

Het downloaden van games en applicaties via pc ziet er voor alle modellen mobiele telefoons hetzelfde uit. Je hebt maar een beetje vrije tijd nodig om het spel aan je telefoon toe te voegen.

Games downloaden naar Samsung
Games downloaden naar Samsung

Noodzakelijk

PC, mobiele telefoon, USB-kabel, software

instructies:

Stap 1

Nadat je de games die je nodig hebt voor je telefoon naar je computer hebt gedownload, moet je software installeren om ze naar je apparaat over te zetten. Bij het product wordt een schijf met de benodigde software meegeleverd, zodat u nergens naar hoeft te zoeken. Plaats de schijf in het computerstation en voltooi vervolgens de software-installatie. We raden u aan om tijdens de installatie van het programma de standaardpaden te verlaten die standaard worden verstrekt. Nadat u de telefoontoepassing op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u deze aansluiten op uw pc.

Stap 2

Om uw telefoon op uw computer aan te sluiten, steekt u eerst het ene uiteinde van de kabel in een USB-poort en het andere in de corresponderende connector op uw telefoon. Het duurt even voordat het systeem het nieuwe apparaat identificeert. Nadat het apparaat is geïdentificeerd, activeert u de applicatie voor het werken met de telefoon door te dubbelklikken op de bijbehorende snelkoppeling.

Stap 3

Zoek in de actieve toepassing de map waarin de games zijn opgeslagen. Open in het venster aan de linkerkant het gedeelte waar je de gedownloade game hebt staan en sleep deze naar de gamesmap van je telefoon. Koppel het apparaat niet los van de computer voordat de bestandsoverdracht is voltooid. Zodra het spel op je telefoon is geïnstalleerd, kun je het invoeren via het overeenkomstige gedeelte van het elektronische menu van het apparaat.

Stap 4

Als u games rechtstreeks van internet naar uw telefoon downloadt, wordt de applicatie automatisch geïnstalleerd.

Aanbevolen: