Foto's Uploaden Naar Samsung

Inhoudsopgave:

Foto's Uploaden Naar Samsung
Foto's Uploaden Naar Samsung

Video: Foto's Uploaden Naar Samsung

Video: Foto's Uploaden Naar Samsung
Video: Instructions for Uploading Photos on Samsung RF9500 Fridge 2024, April
Anonim

Moderne mobiele telefoons hebben veel verschillende functies. Er worden vaak verschillende beproefde methoden gebruikt om informatie naar deze apparaten over te dragen. Meestal gebruiken ze een kabelverbinding tussen de telefoon en een pc of een BlueTooth-kanaal.

Foto's uploaden naar Samsung
Foto's uploaden naar Samsung

Het is nodig

  • - USB-kabel;
  • - BlueTooth-adapter.

instructies:

Stap 1

Als uw telefoon een flashkaart heeft, sluit deze dan gewoon met een speciale kabel aan op de USB-poort van uw pc. Selecteer het item "USB-opslag" in het menu dat op het telefoonscherm verschijnt. Na een tijdje wordt de flashkaart automatisch gedetecteerd. Open het menu Deze computer of een andere bestandsbeheerder. Kopieer de gewenste foto's naar de flashdrive van uw telefoon.

Stap 2

Deze methode is niet altijd geschikt, verre van altijd. Als het interne geheugen van de telefoon wordt gebruikt om gegevens op te slaan, gebruik dan een speciaal programma. Download de Samsung PC Studio-app. Dit programma is speciaal ontworpen voor Samsung-telefoons. Installeer en voer deze applicatie uit.

Stap 3

Verbind uw mobiele telefoon met uw computer via een USB-kabel of BlueTooth-kanaal. De tweede methode is geschikt voor mobiele computers of als je een speciale BlueTooth-adapter hebt. Wacht tot de verbinding tussen de telefoon en de computer tot stand is gebracht. Als dit proces met succes is voltooid, ziet u een inscriptie in de benedenhoek van het programma.

Stap 4

Open het menu Bestandsoverdracht. Selecteer de map waar de gewenste foto's naar worden gekopieerd. Selecteer de gewenste bestanden en klik op de knop Overdragen. Als u een draadloos kanaal gebruikt, bevestig dan de ontvangst van bestanden.

Stap 5

In sommige gevallen kunt u gebruik maken van een Wi-Fi-netwerk. Deze methode is vooral handig bij het werken met mobiele computers en communicators. Breng een draadloze verbinding tot stand tussen uw laptop en uw telefoon. Kopieer de gewenste bestanden. Houd er rekening mee dat uw laptop en communicator met verschillende soorten Wi-Fi-netwerken kunnen werken. Het is lang niet altijd mogelijk om een verbinding tot stand te brengen tussen de aangegeven apparaten.

Aanbevolen: