Waar Games Te Uploaden

Inhoudsopgave:

Waar Games Te Uploaden
Waar Games Te Uploaden

Video: Waar Games Te Uploaden

Video: Waar Games Te Uploaden
Video: Dessers DRIE KEER Matchwinner: 'Hij Begint Een Fenomeen Te Worden Bij Feyenoord' 2024, April
Anonim

Afhankelijk van het apparaat waarop je de game wilt downloaden, verschilt de procedure voor het downloaden en kopiëren naar een specifiek gedeelte van het bestandssysteem. De locatie van het spel hangt af van de prestaties en de bezette ruimte in het geheugen van het apparaat.

Waar games te uploaden
Waar games te uploaden

instructies:

Stap 1

Als u games naar uw computer downloadt, worden deze meestal geïnstalleerd op systeemstation C:. Om schijfruimte te besparen, kunt u de installatie echter op een aparte logische partitie van de harde schijf uitvoeren. Als je bijvoorbeeld een D:-schijf op je systeem hebt, kun je je games erop installeren. Dit heeft niet alleen geen invloed op de prestaties van de geïnstalleerde software, maar het kan ook ruimte besparen die het systeem nodig heeft om de normale werking van de software te garanderen en ruimte te laten voor de installatie van belangrijkere programma's in Windows.

Stap 2

Games worden gedownload naar de draagbare PSP-console met behulp van een computer. Sluit het apparaat met een kabel aan en selecteer de USB-verbindingsmodus. Selecteer in het geopende Windows-menu "Map openen om bestanden te bekijken", ga vervolgens naar de ISO-directory en kopieer de bestanden die van internet zijn gedownload in ISO- en CSO-indeling.

Stap 3

Vervolgens kunt u de console loskoppelen van de computer en naar het gedeelte "Games" van het apparaat gaan. Opgemerkt moet worden dat deze methode alleen werkt voor geflitste PSP's. Als je een apparaat hebt met officiële firmware, kun je de GAME-map van het apparaat gebruiken, maar niet alle games die daar zijn geplaatst, starten.

Stap 4

Android-games worden automatisch geïnstalleerd en gehost op het besturingssysteem. Dus na het selecteren van het gewenste spel in de Play Market, wordt het gekopieerd naar het gewenste gedeelte van het geheugen van het apparaat. Als u het spel vanaf een computer wilt installeren, kunt u het APK-bestand van het spel ook in een willekeurige map op het apparaat plaatsen van waaruit u het gemakkelijk kunt starten.

Stap 5

Als je een Android-game van internet installeert en je wordt gevraagd om bovendien een cache te installeren voor de volledige werking van de game, volg dan de instructies op de website. De cache bevindt zich meestal op een USB-flashstation in de map / Android / cache, maar deze map kan veranderen afhankelijk van de versie van de applicatie.

Aanbevolen: