Games Uploaden Naar De Speler

Inhoudsopgave:

Games Uploaden Naar De Speler
Games Uploaden Naar De Speler

Video: Games Uploaden Naar De Speler

Video: Games Uploaden Naar De Speler
Video: MINI GAME WAR IIII met 16 SPELERS in Fortnite! 2024, Mei
Anonim

Sommige moderne draagbare spelers ondersteunen niet alleen de basisfuncties voor het afspelen van muziek en video, maar downloaden ook nieuwe games en toepassingen.

Games uploaden naar de speler
Games uploaden naar de speler

Noodzakelijk

  • - speler;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw draagbare speler game-installatie ondersteunt. Houd er rekening mee dat de meeste alleen Java-toepassingen ondersteunen die er oorspronkelijk in zijn geïnstalleerd.

Stap 2

Als uw draagbare speler de functie biedt om extra games te installeren, installeer dan de software die erbij wordt geleverd of is gedownload van de officiële website van de ontwikkelaar.

Stap 3

Download de spellen die je op internet hebt gevonden met behulp van een zoekmachine. Houd er rekening mee dat ze moeten overeenkomen met het model en de firmwareversie van uw handheld-apparaat, en dat ze moeten overeenkomen met de schermresolutie.

Stap 4

Gebruik het menu dat verantwoordelijk is voor het installeren van games en installeer de applicaties die u hebt gedownload. Houd er rekening mee dat veel van deze programma's games kunnen zoeken, downloaden en kopen via internet, afhankelijk van het spelermodel dat op de computer is aangesloten.

Stap 5

Als je het spel wilt installeren op een draagbare iPod die deze functie ondersteunt, download dan de iTunes-software van de officiële website van de ontwikkelaar. Installeer deze op uw computer en sluit de speler aan met de meegeleverde kabel.

Stap 6

Start het geïnstalleerde programma, maak een account aan volgens de instructies in het systeemmenu en ga naar het AppStore-Games-menu. Blader door de lijst met beschikbare spellen. Om de meeste te downloaden, moet u mogelijk betalen met een creditcard of andere betaalmiddelen, sommige zijn ook gratis beschikbaar.

Stap 7

Nadat je het installatiebestand van het spel voor je iPod hebt gedownload, installeer je het met hetzelfde iTunes-programma. Controleer of de toepassing correct werkt nadat het installatieproces is voltooid.

Aanbevolen: