Hoe Gratis Games Op Samsung Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Gratis Games Op Samsung Te Installeren
Hoe Gratis Games Op Samsung Te Installeren

Video: Hoe Gratis Games Op Samsung Te Installeren

Video: Hoe Gratis Games Op Samsung Te Installeren
Video: Samsung Smart TV: How to Download & Install Apps 2024, Mei
Anonim

De meeste mobiele telefoons van Samsung ondersteunen de mogelijkheid om verschillende games en applicaties uit te voeren. Om deze programma's correct te laten werken, is het belangrijk om ze correct op het mobiele apparaat te installeren.

Hoe gratis games op Samsung te installeren
Hoe gratis games op Samsung te installeren

Noodzakelijk

  • - USB-kabel;
  • - kaartlezer;
  • - Bluetooth-module.

instructies:

Stap 1

Selecteer de methode voor het overzetten van informatie naar uw mobiele telefoon. De eenvoudigste manier om dit te doen is met het juiste formaat geheugenkaart. Verwijder de USB-stick van uw mobiele apparaat.

Stap 2

Sluit de kaart aan op uw computer. Deze procedure wordt uitgevoerd met behulp van een speciale kaartlezer. Volg de link https://www.games.samsung-fun.ru. Selecteer je mobiele telefoonmodel en download beschikbare gratis games. De gedownloade bestanden hebben de extensie.jar. In de regel zijn ze een archief dat een programma bevat dat in de taal Java is geschreven. Kopieer de jar-bestanden naar uw USB-stick. Verwijder de schijf veilig.

Stap 3

Sluit de USB-stick opnieuw aan op uw mobiele telefoon. Open de map waarin je het spelbestand hebt opgeslagen. Verplaats het opgegeven jar-bestand naar het telefoongeheugen. Dit is een zeer belangrijke stap, omdat bepaalde modellen mobiele apparaten de toepassing niet vanaf de geheugenkaart kunnen starten.

Stap 4

Als er geen kaartlezer is, gebruik dan een Bluetooth-adapter of USB-kabel. Installeer eerst de Samsung PC Studio-app. Het is nodig om een pc te synchroniseren met een mobiele telefoon.

Stap 5

Verbind de apparaten met een USB-kabel. Als je hebt gekozen voor een Bluetooth-adapter, activeer dan eerst de werking van een vergelijkbare module in je telefoon. Start PC-studio. Wacht op berichten over de ontdekking van een nieuw apparaat.

Stap 6

Klik op de knop Verbinden en wacht tot de hardwaresynchronisatie is voltooid. Wanneer u met een Bluetooth-module werkt, voert u een identieke toegangscode in het toepassingsvenster en op het mobiele apparaat in.

Stap 7

Klik nu op de knop "Applicaties installeren". Wacht tot de verkenner start en selecteer het vereiste jar-bestand. Klik op de OK-knop. Bevestig de bestandsontvangst als u draadloos gebruikt. Volg deze procedure voor elk bestand om meerdere games te installeren.

Stap 8

Deactiveer de Bluetooth-module of koppel de mobiele telefoon los van de computer. Start uw apparaat opnieuw op. Open de map "Toepassingen" ("Games") en controleer de mogelijkheid om de geïnstalleerde programma's uit te voeren.

Aanbevolen: