Games Installeren Op Samsung

Inhoudsopgave:

Games Installeren Op Samsung
Games Installeren Op Samsung

Video: Games Installeren Op Samsung

Video: Games Installeren Op Samsung
Video: Samsung Smart TV: How to Download & Install Apps 2024, Mei
Anonim

Een mobiele telefoon is lang niet alleen een communicatiemiddel geweest, maar een volwaardig multimedia-apparaat. Met zijn hulp kunnen we onze vrije tijd perfect besteden aan het kijken naar een interessante film, naar muziek luisteren of spelen. Naarmate mobiele telefoons evolueren, evolueren ook games - met veel Samsung-telefoons kun je niet alleen tweedimensionale, maar ook volwaardige driedimensionale games spelen. U kunt een van de eenvoudige methoden gebruiken om games te installeren.

Games installeren op Samsung
Games installeren op Samsung

instructies:

Stap 1

Gebruik je computer om games naar je telefoon te downloaden. Hiervoor heeft u een datakabel, telefoonstuurprogramma's en synchronisatiesoftware nodig. Houd er rekening mee dat al deze componenten geschikt moeten zijn voor precies het telefoonmodel waarop je games wilt installeren. In de meeste gevallen vindt u al het bovenstaande bij uw telefoon. Gebruik anders een zoekmachine om stuurprogramma's en software te vinden. De kabeldatum is ook te vinden in een mobiele telefoonwinkel.

Stap 2

Installeer stuurprogramma's en synchronisatiesoftware op uw computer. Sluit uw mobiele telefoon aan en zorg ervoor dat de computer deze "ziet". Gebruik een zoekmachine om gespecialiseerde inhoudssites voor uw telefoonmodel te vinden en download de games die u nodig hebt. Gebruik de synchronisatiesoftware om de gedownloade bestanden naar het telefoongeheugen te kopiëren. Start uw telefoon opnieuw op via uw computer en koppel vervolgens uw telefoon los van uw computer via "Hardware veilig verwijderen".

Stap 3

Als je niet de mogelijkheid hebt om te synchroniseren, kun je de games die je nodig hebt downloaden via de browser van je telefoon. Zoek de games die je wilt downloaden met je computer, voer de link naar het bestand in je telefoonbrowser in en download de game. Natuurlijk kun je de site die je nodig hebt vinden met je telefoon, maar in dit geval geef je extra geld uit aan surfen op internet.

Stap 4

Je kunt de games die je nodig hebt ook downloaden van de telefoons van je vrienden. Doordat de bluetooth-interface op alle Samsung-telefoons is geïnstalleerd, is het mogelijk om gegevens van een andere telefoon over te zetten. Het enige wat je nodig hebt is om deze interface in de instellingen te activeren en je vriend te vragen om het spel over te zetten via een bluetooth-verbinding. Bevestig de ontvangst van het bestand en wacht tot de overdracht is voltooid. Sla het resulterende bestand op in de map "games".

Aanbevolen: