Hoe Games Op Samsung Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Games Op Samsung Te Installeren
Hoe Games Op Samsung Te Installeren

Video: Hoe Games Op Samsung Te Installeren

Video: Hoe Games Op Samsung Te Installeren
Video: How to Download an App or Game on ANY Samsung Phone 2024, Mei
Anonim

De meeste mobiele telefoons van Samsung ondersteunen verschillende toepassingen. Deze omvatten games, e-bookreaders en vele andere hulpprogramma's.

Hoe games op Samsung te installeren
Hoe games op Samsung te installeren

Noodzakelijk

Samsung pc-studio

instructies:

Stap 1

Programma's downloaden naar een mobiele telefoon kan op twee manieren. In het eerste geval heb je een actieve internetverbinding nodig. Stel deze verbinding rechtstreeks op je telefoon in of gebruik je computer als server.

Stap 2

Open een internetbrowser die beschikbaar is op uw mobiele apparaat. Ga naar de site met de gewenste toepassingen. Het is het meest redelijk om eerst de benodigde pagina's op een computer te vinden en vervolgens de kant-en-klare links in de browser van de telefoon in te voeren.

Stap 3

Download spelbestanden in jad-formaat. Nadat u het programma in het geheugen van uw mobiele apparaat hebt opgeslagen, wordt u gevraagd het te installeren. Klik op de knop "Ja" om dit proces te starten. Installeer andere programma's en games op dezelfde manier.

Stap 4

Als je geen internetverkeer wilt verspillen met het downloaden van de applicaties die je nodig hebt, gebruik dan Samsung PC Studio. Download dit programma van de ontwikkelaarssite. Installeer het en start uw computer opnieuw op.

Stap 5

Open Samsung PC Studio en sluit uw mobiele telefoon aan op uw computer. Gebruik hiervoor een USB-kabel of Bluetooth-adapter. Wacht terwijl het programma een nieuw apparaat detecteert. Download de installatiebestanden voor de games in jar-formaat en sla ze op uw harde schijf op.

Stap 6

Selecteer in het menu PC Studio de optie Toepassingen installeren. Wacht tot Windows Verkenner start. Selecteer het gedownloade jar-bestand. Klik op de knop "Openen" en wacht tot de applicatie op uw mobiele telefoon is geïnstalleerd. Gebruik dit algoritme om de rest van de games naar je mobiele apparaat te downloaden.

Stap 7

Start uw mobiele telefoon opnieuw op. Open de map met uw geïnstalleerde games. Test elke toepassing één voor één. Als een programma niet start, controleer dan de compatibiliteit met uw versie van het mobiele apparaat en herhaal de downloadprocedure.

Aanbevolen: