Wanneer De IPhone 5 Uitkomt

Wanneer De IPhone 5 Uitkomt
Wanneer De IPhone 5 Uitkomt

Video: Wanneer De IPhone 5 Uitkomt

Video: Wanneer De IPhone 5 Uitkomt
Video: Все минусы и недостатки iPhone 5 2024, Mei
Anonim

Nadat Steve Jobs deze wereld verliet, voorspelden veel critici een complete mislukking voor de aanhangers van de Apple-beweging. Maar dit waren slechts geruchten. Op dit moment zegt de eigenaar van dit machtige bedrijf dat Steve Jobs een enorme erfenis voor hen heeft achtergelaten.

Wanneer de iPhone 5 uitkomt
Wanneer de iPhone 5 uitkomt

Officiële bronnen beweren dat de voormalige leider en ideologische inspirator niet zomaar in de vergetelheid is geraakt. Velen zijn zich bewust van zijn radicale opvattingen. Zo koos hij liever voor werk dan voor vrije tijd en beschouwde hij televisie als een negatieve factor voor de ontwikkeling van de bevolking van het land. Meer recent werd bekend dat de huidige directie van het bedrijf voor het overlijden van de oud-directeur een pakket aan projecten ontving. De totale looptijd van deze projecten kan oplopen tot 4-5 jaar. Dus vandaag heeft Apple een zeer goede start.

Veel medewerkers van het bedrijf waren niet verrast door dit nieuws. de iPad werd uitgebracht in 2010. Als zodanig werd de ontwikkeling van deze tablet in 2006 uitgevoerd en voltooid. Volgens de verhalen van dezelfde medewerkers van het bedrijf werd bekend dat Steve Jobs zijn ideeën veel eerder uitvoerde dan de datum van hun officiële release.

In de zomer van 2011 spraken de media over de release van iPhone 5.0, maar deze informatie werd niet zo goed bevestigd als geruchten over de release van een nieuw apparaat in de winter van hetzelfde jaar. De meest recente prognoses van marketingbureaus wijzen op begin 2012. Deze keer argumenteren ze hun woorden met de beloften van het management van Apple om verschillende nieuwe versies van apparaten tegelijk uit te brengen - iPad, iPod en Mac.

Voorspellers voorspellen een grote vraag naar de iPhone 5.0. Ooit ontving de iPhone 4 ongeveer 600 duizend voorlopige aanvragen voor de aankoop en het nieuwere model - ongeveer een miljoen aanvragen. Het aandeel van de nieuwste innovatie zal volgens experts goed zijn voor ongeveer 2 miljoen toepassingen. Zo'n scherpe sprong wordt ook verklaard door het overlijden van Steve Jobs, tk. na zijn overlijden stegen de prijzen voor de aandelen van het bedrijf met verschillende punten.

Aanbevolen: