Hoe Films Te Downloaden Op Psp

Inhoudsopgave:

Hoe Films Te Downloaden Op Psp
Hoe Films Te Downloaden Op Psp

Video: Hoe Films Te Downloaden Op Psp

Video: Hoe Films Te Downloaden Op Psp
Video: How to Put Videos/Movies on PSP (EASY METHOD) 2024, Mei
Anonim

Oorspronkelijk door Sony, was de PSP niet alleen ontworpen als een draagbare gameconsole, maar ook als een draagbare mediaspeler. Maar om er films op te kijken, was het de bedoeling om speciale schijven met films, concertopnames en clips te verkopen. Er werden beperkingen ingevoerd om de verkoop van door PSP ondersteunde video te stimuleren.

Hoe films te downloaden op psp
Hoe films te downloaden op psp

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - PSP.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat je videobestand voldoet aan de volgende vereisten voor het bekijken van films op PSP. Ten eerste ondersteunt de settopbox alleen de MP4-standaard of ASP, AVC-codec. De maximale resolutie van videobestanden kan 320 x 240 pixels zijn. De framesnelheid kan worden ingesteld op 14, 15, 29 of 30 fps.

Stap 2

Als u video's met ondertiteling op PSP wilt bekijken, plaatst u deze vooraf op de opname, want De settopbox heeft geen ondersteuning voor ondertitels. Het geluid van de film mag alleen in AAC-formaat zijn en de frequentie mag niet hoger zijn dan 48000 Hz. De bitrate mag niet hoger zijn dan 128 kb/s.

Stap 3

Converteer het videobestand als het niet aan de bovenstaande vereisten voldoet. Om dit te doen, kunt u de toepassing PSP Video Converter gebruiken, die voldoende instellingen heeft en ook een voorbeeld van elk frame kan tonen. Makkelijker te gebruiken is Nero Recode. Het draaibankprogramma heeft als functie het volume van het uiteindelijke bestand te vergroten.

Stap 4

Kopieer het videobestand naar PSP nadat het is geconverteerd. Om dit te doen, moet u het eerst hernoemen. Als je een ASP-bestand hebt, noem het dan "M4V [elke 5 cijfers].mp4". Noem het bestand dat is gemaakt in Avc-indeling "MAQ [elke 5 cijfers]. mp4 ". Sluit de settopbox aan op uw computer en open vervolgens de geheugenkaart.

Stap 5

Zoek de map MP_ROOT, deze moet twee mappen bevatten: 100ANV01 en 100MNV01. Kopieer de films in Avc-formaat respectievelijk naar de eerste map en Asp naar de tweede. Als je de kaart hebt geformatteerd en je hebt dergelijke mappen niet, maak ze dan handmatig aan. Samen met het videobestand kunt u een afbeelding met een frame uit een film kopiëren. Dan verschijnt dit frame in het menu op de settopbox en vind je op de PSP gemakkelijk de film die je wilt kijken. De afbeelding moet 160 bij 120 pixels zijn, Jpeg-formaat, resolutie - 72 dpi.

Aanbevolen: