Waar Kan Ik Films Downloaden Naar Mijn Telefoon In 3GP-formaat

Waar Kan Ik Films Downloaden Naar Mijn Telefoon In 3GP-formaat
Waar Kan Ik Films Downloaden Naar Mijn Telefoon In 3GP-formaat

Video: Waar Kan Ik Films Downloaden Naar Mijn Telefoon In 3GP-formaat

Video: Waar Kan Ik Films Downloaden Naar Mijn Telefoon In 3GP-formaat
Video: watch movies and videos in any keypad phone easily with this trick 🔥 | kash pehele patha hota🤦‍♂️ 2024, Mei
Anonim

Een moderne telefoon is een veelzijdig middel om in contact te blijven. Het bevat echter een aantal functies die het gelijkstellen aan een Pocket PC. U kunt zelfs genieten van het kijken naar uw favoriete films. Natuurlijk zijn er sites met films die zijn geoptimaliseerd voor weergave op telefoons.

Waar kan ik films downloaden naar mijn telefoon in 3GP-formaat
Waar kan ik films downloaden naar mijn telefoon in 3GP-formaat

Het meest populaire formaat dat door bijna alle telefoons wordt ondersteund, is 3GP. Het scherm van de telefoon is klein, dus het heeft geen zin om het geheugen vol te proppen met HD-films met hoge bitrate en hoge resolutie met een volume van meer dan vijfhonderd MB.

Om films in 3GP-formaat te downloaden, kunt u naar de sites voor mobiele telefoons gaan. Zo bevat de site series40.kiev.ua informatie over Nokia. De bron heeft een sectie met films in het vereiste formaat. Er is ook een grote selectie van sites die specifiek 3GP-films aanbieden: mp4-3gpfilmi.ru, 3gpfilm.org, films-mobile.ru, 3gp-film.ru, gpworld.ru, dostupnovsem.com. Bovenstaande sites bevatten films, tv-series, programma's, geoptimaliseerd voor weergave op telefoons. Het bevat ook andere nuttige informatie voor het werken met mobiele telefoons.

Als u niet tevreden bent met deze bronnen, kunt u de zoekmachines Google, Yandex, Rambler, Yahoo, enz. Gebruiken. Voer de gewenste parameter in de regel in en binnen enkele seconden verschijnt een lijst met links die overeenkomen met uw verzoek.

Als u al een film heeft die u op uw telefoon wilt bekijken, hoeft u deze niet in 3GP-formaat op internet te zoeken. U kunt een videoconverter gebruiken. Bijvoorbeeld een zeer handige Any Video Converter met veel voorinstellingen. U kunt de proefversie downloaden van de officiële website of de draagbare versie op internet vinden. In dit programma volstaat het om een film te selecteren, de compressieparameter in de rechterbovenhoek aan te geven, op de knop "Coderen" te klikken en te wachten tot het conversieproces is voltooid. Een soortgelijk programma is Xilisoft Video Converter. U kunt ook de gratis Acala 3gp Movies-videoconvertor gebruiken. Misschien is uw telefoon geleverd met een cd met software en stuurprogramma's. De software kan een programma bevatten dat films comprimeert naar een formaat dat door uw telefoon wordt ondersteund.

Aanbevolen: