Films Downloaden Op IPad

Inhoudsopgave:

Films Downloaden Op IPad
Films Downloaden Op IPad

Video: Films Downloaden Op IPad

Video: Films Downloaden Op IPad
Video: How to Download FREE HD Movies on Ipad/ Iphone [No Jailbreak!!!] 2024, Mei
Anonim

Het downloaden van films naar iPad kan worden gedaan met behulp van de iTunes-applicatie, die speciaal is gemaakt om met het apparaat te werken. Om video's op uw tablet af te spelen, kunt u ook extra software installeren via de Apple App Store, die zowel op iTunes als op uw mobiele apparaat beschikbaar is.

Films downloaden op iPad
Films downloaden op iPad

instructies:

Stap 1

IPad ondersteunt MP4- en M4V-formaten. Dit betekent dat filmbestanden geïmporteerd via iTunes precies deze extensie moeten hebben. Om AVI, WMV of MKV te spelen, moet u extra programma's op uw tablet installeren.

Stap 2

Open een iTunes-venster op uw computer en ga naar de App Store-sectie. Als u bestanden van derden op uw apparaat wilt afspelen, typt u "speler" in het zoekvak en wacht u tot de overeenkomende resultaten verschijnen. Verken elke film-app en kies de app die je het leukst vindt. Installeer dit programma door op de overeenkomstige knop in het iTunes-venster te klikken. Een van de meest populaire applicaties zijn VLC, AcePlayer, AVPlayer. U kunt de gewenste speler ook installeren zonder het apparaat op een computer aan te sluiten via de AppStore in het tabletmenu.

Stap 3

Sluit uw iPad aan op uw computer en synchroniseer uw gegevens door op uw apparaattoets in de rechterbovenhoek van het scherm te drukken en Synchroniseren te selecteren. Ga daarna naar het tabblad "Programma's" en selecteer de nieuw geïnstalleerde speler in de lijst met uw applicaties.

Stap 4

Sleep de film met de linkermuisknop van een map op uw computer naar het programmavenster. Wacht tot het kopieerproces is voltooid, waarna u de iPad van uw computer kunt loskoppelen.

Stap 5

Start de geïnstalleerde speler op uw tablet. Ga naar het gedeelte "Documenten" van het apparaat in het venster van de geselecteerde applicatie. Zoek de gewenste film in de lijst die verschijnt. Als het programma het afspelen van het gekopieerde bestand ondersteunt, ziet u het afspeelvenster en kunt u beginnen met het bekijken van de film.

Stap 6

U kunt iTunes ook gebruiken om een film te kopiëren zonder spelers van derden te gebruiken. Sluit uw apparaat met een kabel aan op uw computer en ga vervolgens naar het programmavenster. Klik op de sectie "Mediabibliotheek" en sleep het bestand van de map op uw computer naar het programmavenster. Ga daarna naar het apparaatmenu door op de overeenkomstige knop in de rechterbovenhoek van het venster te klikken. Selecteer het tabblad Films en klik op Synchroniseren. Wacht tot het einde van de procedure. Nu kunt u beginnen met het bekijken van uw film op de iPad.

Aanbevolen: