Films Downloaden Op Nokia

Inhoudsopgave:

Films Downloaden Op Nokia
Films Downloaden Op Nokia

Video: Films Downloaden Op Nokia

Video: Films Downloaden Op Nokia
Video: Nokia 6300 - Назад в прошлое! 2024, Mei
Anonim

Een moderne telefoon is niet langer alleen een communicatieapparaat, maar een heel entertainmentcentrum op zak. Een van de nieuwe functies is het afspelen van multimediabestanden. U kunt uw favoriete films altijd en overal bekijken.

Films downloaden op Nokia
Films downloaden op Nokia

instructies:

Stap 1

Nokia-telefoons stoppen nooit met updaten. Verschillende generaties mobiele telefoons verschillen aanzienlijk in de soorten afspeelformaten. Check daarom eerst in de handleiding van je telefoon welke videoformaten dit model ondersteunt. Kijk vervolgens of er voldoende vrije ruimte is in het geheugen van het apparaat.

Stap 2

De sites hebben hele secties met films die zijn gecomprimeerd voor PDA- en telefoonformaten. Maar soms moet u het benodigde bestand zelf converteren naar uw telefoon. Download hiervoor een videobestand van internet in een van de populaire videoformaten (mpg4 of avi) en sla het vervolgens op met een geschikt conversieprogramma in het gewenste formaat. Links voor het downloaden van films en software worden als aanvullende bronnen verstrekt.

Stap 3

Kopieer de voltooide film naar uw mobiele telefoon, gebruik hiervoor de kabel en schijf met software die op de telefoon zijn aangesloten. Plaats de schijf in het station, installeer het stuurprogramma. Verbind vervolgens je telefoon via een kabel met je computer. Er verschijnt een melding op het telefoonscherm met een verbindingskeuze. Selecteer het item "Opslag". Open vervolgens de geheugenkaart van uw telefoon door op het pictogram "Deze computer" op het bureaublad van uw computer te klikken. Plaats de film in de gewenste map op je telefoon, deze heeft de naam "Video".

Stap 4

De vorige stap kan worden gedaan in het programma PC Suite. Download hiervoor Nokia PC Suite van de officiële Nokia-website (https://www.nokia.com/en-us/) en installeer het op uw pc. Sluit uw mobiele Nokia-telefoon aan op uw pc via een USB-kabel en selecteer in de waarschuwing die verschijnt "PC Suite" in plaats van "Mass Storage". Voer het programma uit. Sleep het gewenste videobestand met je mobiele telefoon naar het icoon. U kunt ook kiezen waar u naartoe wilt kopiëren - in C of E.

Stap 5

De toepassing Nokia ExpressConnect, die u naar uw pc kunt downloaden, is gemakkelijk te gebruiken en kan ook van pas komen. Hierdoor kun je direct je telefoon verbinden met je computer, van waaruit je de benodigde bestanden weer kunt installeren.

Aanbevolen: