Hoe De "Beep"-service In De Telefoon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De "Beep"-service In De Telefoon Uit Te Schakelen
Hoe De "Beep"-service In De Telefoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe De "Beep"-service In De Telefoon Uit Te Schakelen

Video: Hoe De
Video: De-beep Your Appliances: removing a piezo buzzer from a kettle 2024, Mei
Anonim

Met de "Beep"-service, geleverd door de MTS-operator, kunt u pieptonen vervangen door melodieën. Hij maakt automatisch verbinding na aankoop van een simkaart, en soms na wijziging van het tarief. De eerste twee weken is het gratis, daarna wordt het betaald. Om de kosten van deze service te vermijden, moet u deze uitschakelen.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

U kunt de "Beep"-service via het spraakportaal alleen in de thuisregio deactiveren, anders wordt het gesprek in rekening gebracht. Bel 0550. Selecteer het spraakmenu-item dat overeenkomt met de deactivering van de dienst. De locatie van dit item in het menu kan veranderen, omdat de portalontwikkelaars vaak de structuur ervan wijzigen. Maar het is er altijd. Luister goed en je zult het vinden.

Stap 2

Je kunt deze dienst met een USSD-verzoek overal deactiveren, ook bij roaming. Gebruik hiervoor het commando * 111 * 29 #.

Stap 3

U kunt de service ook uitschakelen via uw persoonlijke MTS-account. Hiervoor is onbeperkt internet vereist, en als het mobiel is, dan is het in de thuisregio. Tijdens het roamen kun je gebruik maken van een openbare wifi-hotspot of internetcafé. Ga naar de MTS-website in het persoonlijke account van de gebruiker.

Stap 4

Klik op de link "Wachtwoord verkrijgen via sms". Voer uw nummer en captcha in. Klik op de knop Wachtwoord ophalen. Het komt via sms. Hou het geheim! Voer het ontvangen wachtwoord in en klik op de knop "Inloggen". Ga na het invoeren van uw persoonlijke account naar het tabblad "Internet-assistent" en selecteer vervolgens de link "Servicebeheer". Zoek GOOD'OK in de lijst met services en klik op de link "Uitschakelen". Bevestig de ontkoppeling. Zorg ervoor dat u vervolgens de portal verlaat, vooral als de computer van iemand anders is.

Stap 5

U kunt ook, als u zich in uw thuisregio bevindt, 0890 of 8 800 250 0890 bellen, wachten op het antwoord van de telefoniste en vragen om de "piep"-service uit te schakelen. Maar dit is niet de beste optie, omdat het aansluiten en loskoppelen van services via de ondersteuningsservice 45 roebel kost. De consultant kan u in plaats daarvan een sms sturen met een USSD-commando om de "Beep" zelf uit te schakelen, maar deze actie heeft geen zin, omdat deze opdracht al in de tweede stap wordt gegeven.

Stap 6

Wacht in alle gevallen na een verzoek om de dienst te deactiveren op een sms-melding. Er kunnen er twee zijn: de eerste is dat het verzoek in de wachtrij staat en de tweede is dat het is voltooid, of er kan er een zijn die onmiddellijk informeert over de voltooiing van het verzoek. Bel daarna uw nummer vanaf een andere telefoon, maar beantwoord de oproep niet. Als u piepjes hoort in de andere telefoon, maar geen melodie, is de service uitgeschakeld. Zorg er de volgende dag voor dat het geld voor de "Beep" niet langer van uw rekening wordt afgeschreven.

Aanbevolen: