Hoe LG Karaoke Te Kopiëren

Inhoudsopgave:

Hoe LG Karaoke Te Kopiëren
Hoe LG Karaoke Te Kopiëren

Video: Hoe LG Karaoke Te Kopiëren

Video: Hoe LG Karaoke Te Kopiëren
Video: How to record karaoke on LG X BOOM. 2024, Mei
Anonim

Op de markt voor audioapparatuur staat LG verre van de laatste, ook wat betreft het aantal uitgebrachte karaokesystemen. Elk zo'n systeem wordt geleverd met een bonus - een cd / dvd met een groot aantal "backing-tracks".

Hoe LG Karaoke te kopiëren
Hoe LG Karaoke te kopiëren

Noodzakelijk

CloneCD-software

instructies:

Stap 1

Na verloop van tijd verslijt elke schijf en kan deze niet meer worden afgespeeld. Om het verlies van informatie van de LG Karaoke-schijf te voorkomen, volstaat het om er een exacte kopie van te maken. Maar vergeet niet dat de schijfimage alleen thuis mag worden gebruikt, anders overtreedt u het auteursrecht.

Stap 2

Naast het programma zelf voor het kopiëren van schijven, heb je een speciaal cd/dvd-station nodig dat ondersteuning biedt voor het lezen van gegevens van subkanalen. Bijna alle dvd-rw-stations zijn uitgerust met deze functie, wat niet kan worden gezegd van cd-stations - hier hebben stations van Teac, Nec en Plextor de voorkeur.

Stap 3

Nu moet u het CloneCD-programma naar uw computer downloaden. Om dit te doen, klikt u op de volgende link om naar de officiële website te gaan - https://www.slysoft.com/en/download.html. Selecteer op de geladen pagina het gewenste product: CloneCD of CloneDVD. Nadat u een kopie van dit hulpprogramma op internet hebt geregistreerd, kunt u absoluut alle functies gebruiken, inclusief direct-stream kopiëren.

Stap 4

Onlangs wordt de CloneDVD-versie vaker gebruikt, maar dit product is niet helemaal geschikt voor het fysiek kopiëren van schijven. Hier zullen we overwegen om met CloneCD te werken. Klik na de lancering in het hoofdvenster op de knop met de afbeelding van twee aangrenzende schijven.

Stap 5

Plaats uw karaoke-schijf en druk op Enter. Na een tijdje zal het programma u vragen om een andere schijf te plaatsen waarop moet worden opgenomen. Trek de bronschijf uit de stationslade en plaats de doelschijf.

Stap 6

Nu hoeft u alleen maar te wachten op het einde van de opnameprocedure. Nadat de opname is voltooid, drukt u op de Enter-toets en werpt u de schijf uit. Open de lade van de schijflezer in het karaokesysteem en plaats een schijf. Controleer of het werkt.

Aanbevolen: