Hoe De Speler In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Speler In Te Stellen
Hoe De Speler In Te Stellen

Video: Hoe De Speler In Te Stellen

Video: Hoe De Speler In Te Stellen
Video: Jeugd voetbal. Hoe kun je er voor zorgen dat je spelers volledig achter de doelstelling staan? 2024, Mei
Anonim

Een correcte configuratie van de applicatie is de sleutel tot goede programmaprestaties. Elk programma is gemaakt voor een breed scala aan gebruikers die verschillende computerconfiguraties kunnen hebben. Afhankelijk van het vermogen van de computer is het noodzakelijk om de juiste instellingen in te stellen. Voor programma's die muziekbestanden afspelen, is het ook de moeite waard om persoonlijke instellingen in te stellen. U kunt rekening houden met de persoonlijke instellingen van de AIMP 2-speler, evenals de optimalisatie ervan voor een computer met een laag stroomverbruik.

Hoe de speler in te stellen
Hoe de speler in te stellen

Noodzakelijk

AIMP-software 2

instructies:

Stap 1

Druk na het starten van het programma op de kleine knop, die de sleutel toont, of druk op de toetsencombinatie Ctrl + P. In het geopende venster met programma-instellingen, aan de linkerkant, worden de namen van de tabbladen weergegeven. Standaard zou het tabblad Afspelen moeten worden geopend. Voor de best klinkende muziek selecteert u uw geluidskaart uit de lijst en klikt u vervolgens op "Activeren".

Stap 2

Dichtbij is het item voor de bitdiepte van het geluid, selecteer het item 16 bit - deze waarde is voldoende voor normaal luisteren naar muziek. De 32-bits modus is geschikt voor computers die een aparte geluidskaart hebben, omdat de ingebouwde kaart de processor elke keer dat je luistert zwaarder belast. Het gevolg van deze belasting is het constant "stotteren" of "stotteren" van de muziek. Hieronder vindt u het gedeelte Geluidseffecten. Alle markeringen verwijderen als dit vreet een deel van de RAM-bronnen op.

Stap 3

Ga naar het tabblad "Afspeellijst". Vink het vakje aan naast 'De tweede regel met informatie niet weergeven'. Deze regel is parasitair - bijna alle informatie wordt weergegeven in het hoofdvenster van het programma terwijl het bestand wordt afgespeeld.

Stap 4

Ga naar het tabblad Sneltoetsen. Vul in de globale kolom de volgende sneltoetswaarden in die gemakkelijk te onthouden zijn:

- "volume +" - Ctrl + "pijl omhoog";

- "volume -" - Ctrl + "pijl omlaag";

- "volgende bestand" - Ctrl + "pijl naar rechts";

- "vorig bestand" - Ctrl + "pijl naar links".

Stap 5

Ga naar het tabblad Bestandskoppelingen. Klik achtereenvolgens op de knoppen "Alles inschakelen" en "Inschakelen". Nu zijn alle audiobestanden "gekoppeld" aan deze speler.

Stap 6

Ga naar het tabblad "Interface". Om het werk van de AIMP 2-speler te versnellen, kunt u alle markeringen op dit tabblad uitschakelen. Klik op de knop Toepassen. Het venster met spelerinstellingen wordt gesloten.

Stap 7

Er zijn ook enkele instellingen in het hoofdvenster van het programma. Voeg een muziekbestand toe door op het "+"-teken onder aan de afspeellijst te klikken of door op de toetsencombinatie Ctrl + O te drukken. Nadat het nummer begint te spelen, ziet u de voortgang van de tijd die aan dit nummer is besteed. Aangezien de lengte van het nummer wordt aangegeven in de afspeellijst van het programma, kunt u het programma opdracht geven om de resterende tracktijd weer te geven. Om dit te doen, klikt u met de linkermuisknop op de huidige tracktijd.

Stap 8

Op verzoek van de gebruiker kun je de equalizer aanpassen. In tegenstelling tot het analoge programma Winamp heeft de equalizer van het AIMP-programma meer frequentiebanden, waardoor je het gewenste geluid nauwkeuriger kunt instellen. U kunt de equalizer openen door op de knop met de afbeelding van meerdere verticale strepen te klikken. Nadat u de equalizer hebt geopend, klikt u op de knop Uit en vervolgens op de knop Bibliotheek, selecteert u de juiste instelling en klikt u op de knop "Toepassen".

Aanbevolen: