Hoe Verbinding Te Maken Met De Telefoon Via Bluetooth

Inhoudsopgave:

Hoe Verbinding Te Maken Met De Telefoon Via Bluetooth
Hoe Verbinding Te Maken Met De Telefoon Via Bluetooth

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met De Telefoon Via Bluetooth

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met De Telefoon Via Bluetooth
Video: Bluetooth: Hoe maak je verbinding via Bluetooth? | Samsung & You 2024, Mei
Anonim

In de regel worden speciale kabels gebruikt om een mobiele telefoon op een computer aan te sluiten. Gelukkig kan deze verbinding ook gemaakt worden via verschillende draadloze kanalen, zoals Wi-Fi en Bluetooth.

Hoe verbinding te maken met de telefoon via bluetooth
Hoe verbinding te maken met de telefoon via bluetooth

Noodzakelijk

Bluetooth-adapter

instructies:

Stap 1

Selecteer een Bluetooth-adapter voor uw pc. Als u geïnteresseerd bent in de snelheid van informatieoverdracht via een draadloos kanaal, controleer dan de maximale waarde. Anders is bijna elke Bluetooth-adapter voldoende.

Stap 2

Sluit de adapter aan op de USB-interface van de personal computer. Werk de software voor dit apparaat bij als deze procedure niet automatisch is uitgevoerd. Het is vermeldenswaard dat sommige laptops ingebouwde Bluetooth-adapters hebben.

Stap 3

Activeer de draadloze module in uw mobiele telefoon. Meestal is deze optie beschikbaar in de categorie Verbonden apparaten.

Stap 4

Open het programma om de Bluetooth-adapter te bedienen die op de computer is aangesloten. Activeer het zoeken naar beschikbare apparaten die zich binnen het signaalontvangstbereik bevinden. Als er geen software is geïnstalleerd met de stuurprogramma's voor de adapter, gebruikt u Windows-hulpprogramma's.

Stap 5

Open het menu Start en navigeer naar Apparaten en printers. Klik op de knop Apparaat toevoegen. Het bevindt zich in de bovenste werkbalk. Na een tijdje wordt de naam van uw telefoon weergegeven in het geopende menu.

Stap 6

Dubbelklik op het pictogram dat verschijnt en selecteer "Synchroniseren". Voer het wachtwoord in dat nodig is om verbinding te maken met de telefoon. U kunt elke combinatie van letters en cijfers opgeven. Voer het wachtwoord opnieuw in met het toetsenbord van het mobiele apparaat.

Stap 7

Nu kunt u vrijelijk bepaalde bestanden van uw computer naar uw mobiele telefoon overzetten. Als deze functie niet beschikbaar is, gebruik dan speciale toepassingen.

Stap 8

Download en installeer de PC Suite-software. Selecteer de versie van de applicatie die geschikt is voor het werken met de telefoon van het bedrijf dat je nodig hebt. Synchroniseer apparaten met het opgegeven programma.

Aanbevolen: