De Camera Controleren Op Saaiheid

Inhoudsopgave:

De Camera Controleren Op Saaiheid
De Camera Controleren Op Saaiheid

Video: De Camera Controleren Op Saaiheid

Video: De Camera Controleren Op Saaiheid
Video: How to Hack Webcam, Microphone & get Mobile Location using a Link 2024, April
Anonim

Wat betekent "wit" of "grijs"? "Wit" betekent dat de camera officieel naar Rusland is gebracht, "grijs" - niet officieel, wat betekent dat het niet voldoet aan de technische voorwaarden die in het land worden geaccepteerd, geen kwaliteitscertificaat en garantie heeft.

De camera controleren op saaiheid
De camera controleren op saaiheid

instructies:

Stap 1

U kunt het verschil tussen dergelijke camera's vinden door contact op te nemen met het centrum voor reparatie onder garantie. Meestal geven organisaties die "grijze" apparatuur verkopen hun garantiebonnen uit, het blijkt dat u voor gratis reparaties de apparatuur alleen naar hen hoeft te brengen. En het is geen feit dat dit bedrijf de door u gekochte apparatuur in een gecertificeerd servicecentrum zal repareren. Ook kan niemand garanderen dat een dergelijk bedrijf niet zal sluiten voordat u een garantiegeval heeft.

Stap 2

De officiële garantiekaart kan alleen worden verkregen voor "witte" apparatuur. Met een dergelijke coupon kunt u gratis garantiereparaties uitvoeren bij elk servicecentrum.

Stap 3

Controleer bij het invullen van de garantiekaart het adres en de naam van de handelsorganisatie, de productnaam, de verkoopdatum, het serienummer, het zegel en de handtekening van de verkoper.

Stap 4

Controleer of het bedrag op de cheque correct is. Bewaar de verpakking, deze heb je mogelijk nodig bij het retourneren of vervangen van een artikel.

Stap 5

Als je een "grijze" camera hebt gekocht, wees dan niet ontmoedigd. Er is een mening dat apparatuur met kleine defecten vaak wordt geïmporteerd in Rusland, dat om de een of andere reden de controle voor Europa of Amerika niet kan passeren.

Aanbevolen: