Hoe U Uw Gesprekken Op Uw Mobiele Telefoon Opneemt

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Gesprekken Op Uw Mobiele Telefoon Opneemt
Hoe U Uw Gesprekken Op Uw Mobiele Telefoon Opneemt

Video: Hoe U Uw Gesprekken Op Uw Mobiele Telefoon Opneemt

Video: Hoe U Uw Gesprekken Op Uw Mobiele Telefoon Opneemt
Video: Hoe neem je telefoon gesprekken op - Android 2024, Mei
Anonim

Het is niet altijd mogelijk om te hopen dat het telefoongesprek in je geheugen blijft, zeker niet tijdens kritieke situaties. Op deze manier kunt u beginnen met het opnemen van alle belangrijke mobiele telefoongesprekken en deze opslaan voor toekomstig gebruik. Op veel moderne mobiele telefoons kunt u inkomende oproepen opnemen en als geluidsbestanden op uw telefoon opslaan. Als je deze functie niet hebt, zijn er verschillende betrouwbaardere manieren om gesprekken op te nemen.

Hoe u uw gesprekken op uw mobiele telefoon opneemt
Hoe u uw gesprekken op uw mobiele telefoon opneemt

Noodzakelijk

  • - Mobiele telefoon met gespreksopnamefunctie;
  • - apparaat voor het opnemen van telefoongesprekken;
  • - platenspeler.

instructies:

Stap 1

Beantwoord de inkomende oproep. Bij de meeste mobiele telefoons kunt u pas beginnen met het opnemen van een oproep als de oproep is beantwoord. Als uw telefoon opnemen ondersteunt, drukt u op de knop Opties of Instellingen en vervolgens op Opnemen. U zult zien hoe een speciale timer begint af te tellen en de opnametijd van de oproep aangeeft. Op sommige mobiele telefoons is het beperkt, dus probeer de vereiste deadline te halen.

Stap 2

Breng de andere partij op de hoogte dat het gesprek wordt opgenomen voordat u begint met het opnemen van informatie. Volgens de wetten van veel staten is het opnemen van een gesprek zonder medeweten van de gesprekspartner verboden, u moet dubbele toestemming verkrijgen. Als u van plan bent om deze opname te gebruiken voor elk type proces, kunt u ook worden vervolgd zonder de toestemming van de andere partij. Soms is de toestemming van slechts één partij vereist, dus controleer vooraf uw lokale wetgeving.

Stap 3

Beëindig het gesprek. Aan het einde van het gesprek stopt ook de opname. U kunt de opname ook stoppen voordat het gesprek wordt beëindigd door op de optietoets en vervolgens op Stop te drukken. Geef het geluidsbestand de gewenste naam en sla het op op je telefoon.

Stap 4

Schaf een apparaat aan om telefoongesprekken op te nemen en een voicerecorder als je mobiele telefoon niet is uitgerust met deze functie.

Stap 5

Sluit het opnameapparaat aan op de bandrecorder en plaats de oortelefoon in uw oor. U kunt de telefoonrecorder ook op uw computer aansluiten en de geluidsopname op uw harde schijf opslaan.

Stap 6

Neem de oproep aan op uw mobiele telefoon (het hoorntje moet in uw oor zitten) en druk op de "Record"-knop op de recorder. De telefoonrecorder neemt de toespraak van beide partijen op op cassettebandje.

Aanbevolen: