Hoe Een IPhone Uit De VS Mee Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe Een IPhone Uit De VS Mee Te Nemen
Hoe Een IPhone Uit De VS Mee Te Nemen

Video: Hoe Een IPhone Uit De VS Mee Te Nemen

Video: Hoe Een IPhone Uit De VS Mee Te Nemen
Video: 7 iPhone-instellingen die u nu moet uitschakelen 2024, Mei
Anonim

Een van de meest populaire mobiele telefoons ter wereld is de iPhone. En dat is niet zo gek, want hij is niet alleen in staat om de functies van een telefoon, camera en zelfs een laptop uit te voeren, maar is ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je imago.

Hoe een iPhone uit de VS mee te nemen
Hoe een iPhone uit de VS mee te nemen

instructies:

Stap 1

Prijzen voor iPhones in de Verenigde Staten beginnen bij $ 49 en hoger. Mee eens, een zeer lage prijs in vergelijking met Rusland. Maar er is één voorwaarde, alleen als de prijs hetzelfde laag blijft: compleet met de iPhone moet je een contract voor twee jaar afsluiten bij een lokale mobiele operator. Om dit te doen, moet u een inwoner van de Verenigde Staten zijn of op zijn minst een geldig visum hebben, en het contract kan alleen worden beëindigd als er een vergoeding wordt betaald voor een bedrag van ongeveer $ 400. Wanneer het contract wordt beëindigd, krijgt u een negatief kredietverleden en kunt u geen lening meer afsluiten bij een Amerikaanse bank. Daarom is deze methode om een iPhone in Amerika te kopen alleen geschikt voor diegenen die van plan zijn daar in de nabije toekomst naartoe te gaan en niet bang zijn om de relaties met de bankstructuur van de Verenigde Staten van Amerika te verpesten.

Stap 2

Als deze optie niet bij u past, zoek dan naar gebruikte telefoons. Je kunt ze bijvoorbeeld vinden op wereldwijde online veilingen zoals eBay. Om een kwaliteits-iPhone te kopen, heb je kennis van het Engels nodig om met de verkoper te corresponderen. Dit is een heel belangrijk punt, omdat de foto's van het product niet altijd de werkelijke staat weergeven, en in plaats van een gloednieuwe iPhone, kun je een niet-werkend apparaat krijgen. Vraag daarom de verkoper naar de kwaliteitsgaranties, specificeer de staat van de telefoon en vraag om foto's van het exacte apparaat dat rechtstreeks naar je wordt verzonden. Als u ervoor kunt zorgen dat de telefoon van hoge kwaliteit is en in goede staat verkeert, kunt u de aankoop betalen en wachten tot het pakket vanaf uw iPhone wordt afgeleverd.

Stap 3

Als je het Engels niet goed genoeg kent of bang bent voor gewetenloze verkopers, probeer dan online winkels te zoeken die iPhones verkopen die rechtstreeks vanuit Amerika naar Rusland zijn gebracht. In de regel zijn deze online winkels klaar om garanties te bieden dat de kwaliteit van de telefoons overeenkomt met de aangegeven en de mogelijkheid van rembours in praktijk te brengen. Dat wil zeggen, u ontvangt de telefoon, controleert de staat en betaalt pas daarna de aankoop. Deze optie is misschien niet zo zuinig, maar hij is nog steeds betrouwbaar.

Aanbevolen: