Een Mobiele Telefoon Terugbrengen Naar Een Winkel A

Inhoudsopgave:

Een Mobiele Telefoon Terugbrengen Naar Een Winkel A
Een Mobiele Telefoon Terugbrengen Naar Een Winkel A

Video: Een Mobiele Telefoon Terugbrengen Naar Een Winkel A

Video: Een Mobiele Telefoon Terugbrengen Naar Een Winkel A
Video: #45: Puberruil XXL [OPDRACHT] 2024, April
Anonim

Bij het retourneren van defecte goederen naar de winkel is het belangrijk om bepaalde regels te volgen. Kennis van de vastgestelde normen stelt u in staat om zelfverzekerd te zijn wanneer u communiceert met vertegenwoordigers van bedrijven.

Een mobiele telefoon terugbrengen naar een winkel a
Een mobiele telefoon terugbrengen naar een winkel a

Noodzakelijk

  • - bonnetje;
  • - kassabon;
  • - garantie kaart;
  • - accessoires voor de telefoon.

instructies:

Stap 1

Nadat u een storing in de werking van uw mobiele telefoon hebt gedetecteerd, gaat u verder met het opstellen van belangrijke documenten. In eerste instantie heeft u de volgende documenten nodig: garantiekaart, kassa en kassabonnen. Stop alle accessoires die bij het apparaat zijn geleverd in de doos.

Stap 2

Neem contact op met een specialist in het ontvangen van goederen. Beschrijf de aard van de storing van het mobiele apparaat. Toon uw kassabon en garantiekaart. Geef het mobiele apparaat aan de winkelvertegenwoordiger.

Stap 3

Volgens de wet is het bedrijf verplicht de goederen in ontvangst te nemen en af te leveren bij het servicecentrum. Mogelijk wordt u gevraagd deze procedure zelf uit te voeren. Grijp deze kans als u zo snel mogelijk de conclusie van de SC wilt krijgen.

Stap 4

Houd er rekening mee dat in geval van vertraging in het onderzoek en de reparatie, u geen claim bij de verkoper kunt indienen. Als u niet zeker bent van de kwaliteit van het servicecentrum, laat het product dan achter bij een winkelvertegenwoordiger.

Stap 5

Na ontvangst van een advies over de storing van de goederen, eis dat u u een vergelijkbaar apparaatmodel verstrekt of een geldelijke vergoeding betaalt. Het bedrijf heeft niet het recht om u een van de gespecificeerde vereisten te weigeren.

Stap 6

In het geval dat de periode voor onderzoek en reparatie de 45 dagen heeft overschreden, dient u een claim in te dienen. Vraag de vertegenwoordiger van het bedrijf om het te lezen en te ondertekenen. Neem een kopie van het document en geef het origineel aan de winkelmedewerker.

Stap 7

Onthoud dat u voor elke dag vertraging in de levering van een gerepareerd product of een equivalent daarvan het recht heeft om 1,5% van de waarde ervan te eisen. Die. als de reparatie 75 dagen duurt, moet u uw mobiele telefoon en een geldelijke vergoeding van 45% van de kosten ontvangen.

Stap 8

Ga niet in conflict met winkelmedewerkers, tenzij dit absoluut noodzakelijk is. De meeste bedrijven ontmoeten de klant graag halverwege en proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Aanbevolen: