Een Analoog Signaal Verbeteren?

Inhoudsopgave:

Een Analoog Signaal Verbeteren?
Een Analoog Signaal Verbeteren?

Video: Een Analoog Signaal Verbeteren?

Video: Een Analoog Signaal Verbeteren?
Video: Tips on Improving ADC Measurement Accuracy and Resolution Part 1 2024, Mei
Anonim

Het analoge signaal dat naar uw tv wordt verzonden, kan om verschillende redenen verslechteren. Om deze situatie te verhelpen, is het noodzakelijk om eerst de oorzaak van de storing vast te stellen.

Een analoog signaal verbeteren?
Een analoog signaal verbeteren?

Noodzakelijk

een adapter of versterker voor een analoog antennesignaal

instructies:

Stap 1

Om het analoge signaal naar uw tv te verbeteren, gebruikt u een speciale signaalversterker, die u kunt kopen bij verkooppunten van huishoudelijke apparaten en elektronica. Ze zijn eenvoudig genoeg te installeren, hebben een gebruikershandleiding en verbindingsinstructies in de kit, maar wees voorzichtig - ondanks al deze voordelen zijn er ook negatieve kanten. Een daarvan is dat een onjuiste afstemming van de versterker het tegenovergestelde effect van het gewenste effect kan hebben. Vertrouw daarom de installatie toe aan professionals.

Stap 2

Als de ontvangstkwaliteit van het analoge signaal plotseling is gedaald tijdens het gebruik van de antenne, verbeter deze dan door de integriteit van de kabel in uw huis te controleren en de gevonden schade te corrigeren. Houd er rekening mee dat de kabel zo moet worden geplaatst dat deze bij het openen de deur in de opening niet raakt, zodat deze niet onder zware voorwerpen ligt en niet wordt blootgesteld aan enige andere mechanische belasting die deze kan beschadigen.

Stap 3

Gebruik een speciale adapter om ernstige schade aan de antennekabel te voorkomen. Snijd het beschadigde gebied af, aan beide zijden van de adapter, steek de draden in de speciale connectoren.

Stap 4

Let op het type kabel, aangezien slecht afgeschermde kabels de kwaliteit van het ontvangen analoge signaal mogelijk niet verbeteren, vervang ze door andere en controleer daarna de beeldkwaliteit. Houd er rekening mee dat er in sommige gevallen niets is om het analoge signaal te verbeteren, u hoeft alleen maar digitale televisie te gebruiken. Dit kan als u zich bijvoorbeeld op voldoende afstand van een televisietoren bevindt (ongeveer 30 kilometer of meer). Als u zich in een dunbevolkt gebied bevindt, zorg er dan voor dat het digitale signaalniveau daar niet slechter zal zijn dan het analoge.

Aanbevolen: