Hoe Het Cellulaire Signaal Te Verbeteren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Cellulaire Signaal Te Verbeteren?
Hoe Het Cellulaire Signaal Te Verbeteren?

Video: Hoe Het Cellulaire Signaal Te Verbeteren?

Video: Hoe Het Cellulaire Signaal Te Verbeteren?
Video: How to BOOST Phone Signal /Boost your phone network connection 2024, Mei
Anonim

De signaalkwaliteit op een mobiele telefoon hangt af van het gebied waar u zich bevindt, van de kenmerken van het gebouw, maar ook van het dekkingsgebied van een bepaalde operator. Als uw mobiele telefoon geen versterkte antenne heeft, zal het moeilijk zijn om met iemand op uw mobiele telefoon te communiceren bij slechte signaalomstandigheden.

Hoe het cellulaire signaal te verbeteren?
Hoe het cellulaire signaal te verbeteren?

instructies:

Stap 1

In dergelijke gevallen moet u extra apparaten gebruiken om het signaal te verbeteren. Als je veel beweegt en je mobiele telefoon heeft een slechte ontvangst, dan moet je een draagbare en compacte versterker aanschaffen. Een apparaat zoals een GSM-antenneversterker genaamd CELL ANTENNA, die in de behuizing van de telefoon zelf wordt gestoken, is geschikt voor u.

Stap 2

Als een laag signaalniveau u ergens op een bepaalde plaats stoort, bijvoorbeeld thuis of op het werk, dan kan het installeren van een extra antenne u helpen. Als het signaal voor één telefoon moet worden verbeterd, dan is een GSM-antenne geschikt voor u, die met een speciale kabel op de telefoon wordt aangesloten.

Stap 3

Als u het signaal voor meerdere apparaten tegelijk moet versterken, bijvoorbeeld wanneer alle gezinsleden mobiele telefoons gebruiken, moet u een speciale mobiele signaalversterker installeren. Dit apparaat in de vorm van een aparte antenne is aan de muur van het huis gemonteerd en versterkt het signaal van de dichtstbijzijnde toren van de mobiele operator.

Stap 4

Gebruik oudere telefoons, zoals Nokia-telefoons, op plaatsen waar het signaal slecht is. Oudere mobiele telefoons zijn gebouwd voor zwaardere toepassingen en zullen goed werken, zelfs met een verminderde signaalsterkte. In de regel zijn dergelijke telefoons niet te koop, maar veel mensen hebben oude telefoons en de meeste werken.

Stap 5

Neem contact op met de dichtstbijzijnde dealer van mobiele telefoons en accessoires voor mobiele telefoons voor hulp bij het kiezen van het juiste versterkermodel. Op internet vindt u tientallen verschillende apparaten, evenals klantrecensies en functies van de werking van een of ander apparaat, zowel zelfgemaakte als speciale apparatuur uit winkels.

Aanbevolen: