Hoe De "Hot-Cold"-service Te Deactiveren

Inhoudsopgave:

Hoe De "Hot-Cold"-service Te Deactiveren
Hoe De "Hot-Cold"-service Te Deactiveren

Video: Hoe De "Hot-Cold"-service Te Deactiveren

Video: Hoe De
Video: How to use EMS Lifting Skincare Device l 6 in 1 Multifunction l English Sub. 2024, Mei
Anonim

Hot-Cold is een abonnementsspel waarvan dagelijks berichten worden verzonden naar de telefoon van de MegaFon-abonnee die het heeft aangesloten. Dit spel maakt het mogelijk om 1000 roebel te krijgen voor het juiste antwoord. De deelnemer hoeft het verborgen getal alleen sneller te raden dan anderen met behulp van de aanwijzingen van de operator: "Heet" of "Koud".

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

Elke dag ontvangt de abonnee die deze dienst heeft geactiveerd berichten met vragen. In de antwoord-sms moet u het geschatte aantal aangeven en dit naar 3433 sturen. De zogenaamde "elektronische arbiter" zal uw versie vergelijken met het juiste antwoord (als u de eerste keer niet goed raadt, stuurt hij u een hint). In slechts een dag kunt u echter niet meer dan tien berichten verzenden. Ze zullen allemaal vrij zijn. Er worden alleen abonnementskosten voor de service van drie roebel van uw account in rekening gebracht.

Stap 2

De resultaten van de afgelopen wedstrijd worden de volgende dag samengevat. De operator stuurt alle benodigde informatie naar uw mobiele telefoon (bijvoorbeeld informatie over uw beoordeling of het resultaat van de winnaar). Overigens kun je de voortgang van het spel direct volgen op de website

Stap 3

Om het Hot-Cold-abonnement te activeren, kiest u het USSD-verzoek * 343 # en drukt u op de belknop. Als u de service wilt annuleren, gebruikt u het verzoek * 343 * 0 #.

Stap 4

"Mobiele abonnementen" is een service die speciaal is gemaakt om verbonden services te beheren (in de regel zijn ze allemaal informatief en onderhoudend). Abonnees kunnen het gebruiken om interessante en relevante informatie te ontvangen. Let op: ontvangen kan op verschillende manieren. Ten eerste is er de mogelijkheid om via SMS en MMS berichten te ontvangen. Ten tweede is er een java-applicatie genaamd "Abonnementen", die kan worden gedownload van de "Mobile Portal".

Stap 5

Ga naar de website https://podpiski.megafon.ru of ga naar de "Mobile Portal" op m.megafon.ru om een abonnement te bestellen of, omgekeerd, een abonnement te annuleren. Trouwens, de ingang is niet alleen mogelijk vanaf de computer, maar ook vanaf de telefoon. Het ontkoppelen van diensten gaat ook via de reeds genoemde java-applicatie (om te downloaden, ga naar het menu "Abonnementen"). Elke klant van het bedrijf kan een USSD- of sms-verzoek gebruiken, wat overeenkomt met het type verbonden service. Bezoek de officiële website van de telecomoperator "MegaFon" om de vereiste code te achterhalen.

Aanbevolen: