Hoe De "kameleon" Op Beeline Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De "kameleon" Op Beeline Uit Te Schakelen
Hoe De "kameleon" Op Beeline Uit Te Schakelen

Video: Hoe De "kameleon" Op Beeline Uit Te Schakelen

Video: Hoe De
Video: 嘘とカメレオン「N氏について」MV 2024, April
Anonim

Sommige telefoons en simkaarten "Beeline" kunnen de dienst "Chameleon" ondersteunen. Als deze actief is, ontvangt de abonnee dagelijks van acht uur 's ochtends tot tien uur 's avonds verschillende infotainmentberichten. Deze service is echter handig en niet voor iedereen nodig. Voor hen biedt de operator speciale diensten en nummers.

Hoe uit te schakelen?
Hoe uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Om berichten van de "Chameleon"-service te weigeren, moet u het USSD-commando * 110 * 20 # of het menu van uw mobiele telefoon gebruiken (selecteer hiervoor het item genaamd "Beeinfo" en vervolgens de "Chameleon" die u bent geïnteresseerd in). De kolom "Activering" verschijnt voor je, klik erop en vervolgens op "Uit".

Stap 2

Voor onafhankelijk beheer van diensten biedt de Beeline-operator zijn abonnees een zelfbedieningssysteem, dat zich bevindt op: https://uslugi.beeline.ru. Met zijn hulp kunt u trouwens niet alleen "Chameleon" deactiveren, maar ook elke andere dienst activeren / deactiveren, uw tariefplan wijzigen, factuurgegevens uitvoeren en een telefoonnummer blokkeren of blokkeren. Om toegang te krijgen tot het systeem, kiest u USSD-request * 110 * 9 #. Na verzending ontvangt u een sms-bericht met uw tijdelijke toegangswachtwoord en login voor autorisatie. De login is het mobiele nummer in tiencijferige notatie

Stap 3

U kunt de service die u niet nodig heeft ook deactiveren via de "Mobile Consultant" - dit is een antwoordapparaat van "Beeline", beschikbaar op het korte nummer 0611. Naast het beheren van services, geeft het informatie over het rekeningsaldo, de geselecteerde tariefplan, zijn functies en nog veel meer. U kunt meer informatie vinden over de "Mobile Consultant" op de officiële website van de operator.

Stap 4

Een ander menu waarmee u services kunt verbinden en verbreken, is beschikbaar voor Beeline-abonnees door * 111 # te kiezen. Het is trouwens ook actief in de roamingzone. De toegang en het gebruik zijn volledig gratis, en activering van diensten of wijziging van tariefplan zal worden betaald in overeenstemming met de tarieven van uw tarief.

Aanbevolen: