Hoe Maak Je Een Speakerphone

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Speakerphone
Hoe Maak Je Een Speakerphone

Video: Hoe Maak Je Een Speakerphone

Video: Hoe Maak Je Een Speakerphone
Video: How to Make Portable External Speaker For Mobile, Laptop, Tablet Etc 2024, Mei
Anonim

Om veiligheidsredenen moet de speakerphone in het voertuig in de fabriek worden gemaakt. Maar thuis kun je experimenteren met zelfgemaakte systemen. De geluidskwaliteit zal veel hoger zijn dan met de handsfree luidspreker die in de telefoon is ingebouwd.

Hoe maak je een speakerphone
Hoe maak je een speakerphone

instructies:

Stap 1

Koop een bluetooth-headset. Het is misschien wel de goedkoopste, aangezien ergonomie er in dit geval niet toe doet. U kunt ook een oud apparaat gebruiken dat u niet meer gebruikt waarvoor het bedoeld is.

Stap 2

Open de koptelefoon. Maak eerst de batterij los, nadat u eerder hebt onthouden of geschetst in welke polariteit deze was aangesloten. Laat de batterij snel leeglopen om oververhitting van de batterij te voorkomen.

Stap 3

Zoek een geluidszender. Soldeer het los en sluit in plaats daarvan een weerstand van ongeveer 100 ohm aan.

Stap 4

Koop een hoofdtelefoonaansluiting die een 3,5 mm stereostekker accepteert. Soldeer een verbindingsdraad tussen de linker- en rechterkanaalpinnen. Tussen de jumper en een van de aansluitingen van de weerstand die u in de headset hebt geïnstalleerd in plaats van de geluidszender, sluit u een condensator aan met een capaciteit van ongeveer 0,1 F. Sluit het andere uiteinde van deze weerstand rechtstreeks aan op de gemeenschappelijke aansluiting van de socket.

Stap 5

Soldeer de batterij er weer in en let daarbij op de polariteit. Zet de headset aan en koppel deze met je telefoon.

Stap 6

Neem actieve computerluidsprekers. Zet het volume erin op het minimum en sluit vervolgens aan op de aansluiting die u in de headset hebt geïnstalleerd. Verleng de kabel volledig zodat de microfoon van de headset uit de buurt van de luidsprekers is. Schakel hun stroom in.

Stap 7

Bel vanaf uw telefoon het nummer van de automatische informatiedienst. Dit gesprek is gratis wanneer u zich in uw thuisregio bevindt. Verhoog het volume op de luidsprekers geleidelijk totdat de echo van de akoestische feedback verschijnt. Verlaag het volume iets zodat de echo verdwijnt.

Stap 8

Maak een kleine inkeping in de behuizing van de headset om de draad naar de toegevoegde aansluiting te leiden. Sluit de headset en zorg ervoor dat deze daarna niet ineffectief wordt. Nu kunt u uw zelfgemaakte handsfree-systeem gebruiken, waarbij u eraan denkt om de batterij van de headset regelmatig op te laden met de meegeleverde oplader.

Aanbevolen: