Lettertypen Op Uw Telefoon Installeren

Inhoudsopgave:

Lettertypen Op Uw Telefoon Installeren
Lettertypen Op Uw Telefoon Installeren

Video: Lettertypen Op Uw Telefoon Installeren

Video: Lettertypen Op Uw Telefoon Installeren
Video: How to install ANY FONT in all Samsung Galaxy devices! - One UI 3.1 and older 2024, Mei
Anonim

Vervanging van standaardlettertypen in de telefoon is niet bij alle modellen mogelijk. Meestal kan dit alleen met smartphones waarin de map Fonts beschikbaar is voor de gebruiker. Mogelijk hebt u speciale software nodig om het lettertype te vervangen.

Lettertypen op uw telefoon installeren
Lettertypen op uw telefoon installeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - telefoon.

instructies:

Stap 1

Sluit uw smartphone aan op uw computer om het lettertype op uw telefoon in de modus Gegevensoverdracht te zetten. U kunt ook de geheugenkaart verwijderen en in de kaartlezer plaatsen. Open vervolgens "Deze computer", ga naar de kaart, open de map Resource. Maak een nieuwe Fonts-map in deze map. Het volledige pad zou er als volgt uit moeten zien: "Map root disk" / Resource / Fonts.

Stap 2

Kopieer de lettertypebestanden die u aan uw telefoon wilt toevoegen naar Lettertypen. Klik in de rechterbenedenhoek van het scherm op de woorden "Hardware veilig verwijderen", selecteer de geheugenkaart en klik op "Stop" - "OK". Koppel de kabel los van de computer, verwijder de kaart en steek deze in de telefoon.

Stap 3

Schakel het uit en weer in om lettertypen naar uw telefoon te kopiëren. Wacht tot het besturingssysteem volledig is geladen, plaats de geheugenkaart. Verbind uw telefoon met pc, verwijder de map Lettertypen. De installatie van lettertypen op de telefoon is voltooid.

Stap 4

Installeer lettertypen op uw smartphone op het Simbian_OS-platform. Sluit hiervoor uw telefoon aan op uw computer, maak een map C: / Systeem / Lettertypen aan. Kopieer de lettertypen in *.gdr-indeling naar deze map, start uw telefoon opnieuw op. In Nokia N70- en N90-telefoons moet u eerst het bestand hernoemen vanuit lettertypen en het Ceurope.gdr noemen en het vervolgens kopiëren.

Stap 5

Kopieer de lettertypen naar uw telefoon met behulp van de FontRouter-toepassing, u kunt deze downloaden op https://sensornokia.ru/download/progs/FontRouter.signed.%5bSensorNokia. Ru%5d.sis. Voer het programma uit, maak de map Logs op de C-schijf aan en maak de map FontRouter erin.

Stap 6

Neem een willekeurig lettertypebestand in *.ttf-indeling, bijvoorbeeld uit de map op de computer C: / Windows / Fonts, kopieer het naar de telefoonmap E: / data / fonts. Start daarna uw smartphone opnieuw op, deze zou moeten opstarten met het geïnstalleerde lettertype.

Aanbevolen: