Films Kijken Op Je Camera

Inhoudsopgave:

Films Kijken Op Je Camera
Films Kijken Op Je Camera

Video: Films Kijken Op Je Camera

Video: Films Kijken Op Je Camera
Video: 10 Momenten Die Je Niet Zou Geloven Als Het Niet Op Camera Was Vastgelegd - Deel 9 2024, Mei
Anonim

Sommige camera's kunnen als videospeler worden gebruikt. In principe wordt deze functie ondersteund door die apparaten die een video-opnamefunctie hebben. In de meeste gevallen is dit niet beschikbaar voor DSLR-bezitters.

Films kijken op je camera
Films kijken op je camera

Noodzakelijk

  • - conversieprogramma;
  • - Internetverbinding;
  • - kaartlezer.

instructies:

Stap 1

Raadpleeg de documentatie bij uw camera voor het formaat waarin de video op uw model is opgeslagen. Het videobestand dat u erop wilt bekijken, moet dezelfde extensie hebben. Als u niet weet in welk formaat de film is, zet u de weergave van de bestandsextensie op uw computer aan. Dit doet u via het menu Mapopties in het Configuratiescherm.

Stap 2

In het geopende venster gaat u naar de weergave-instellingen op het tweede tabblad, schakelt u het selectievakje naast "extensie verbergen voor geregistreerde bestandstypen" uit, past u de wijzigingen toe en slaat u ze op. Kijk naar het formaat van je film in de titel.

Stap 3

Als de bestanden met deze resolutie niet door uw camera worden ondersteund, download dan de benodigde video opnieuw in de juiste resolutie of converteer het huidige bestand. Houd ook rekening met parameters zoals de schermresolutie van de camera, aangezien de videoresolutie mogelijk niet wordt ondersteund.

Stap 4

Als de video niet het juiste formaat of de juiste resolutie heeft, bewerk deze dan met een conversieprogramma. Ze kunnen van internet worden gedownload; u kunt ook de standaardhulpmiddelen gebruiken die bij de camerasoftware worden geleverd, indien beschikbaar voor uw apparaatmodel.

Stap 5

Nadat u het programma hebt gekozen, geeft u de uiteindelijke resolutie van het geconverteerde bestand op en stelt u ook de resolutie, beeldverhouding en framesnelheid per seconde in. Het is het beste om geen videobestanden van HD-kwaliteit op uw camera te bekijken als deze het opnemen in dit formaat niet ondersteunt. Configureer desgewenst het behoud of de verwijdering van de originele video, start het coderingsproces en wacht tot het einde van de bewerking.

Stap 6

Plaats de geheugenkaart van de camera in de speciale adapter of, als deze actie wordt ondersteund door uw apparaatmodel, sluit de camera aan in de modus "Massaopslag". Kopieer de video naar een USB-flashstation en, los het apparaat van de computer, speel de film af in de afspeelmodus.

Aanbevolen: