Een Alarm Instellen Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Alarm Instellen Op Je Telefoon
Een Alarm Instellen Op Je Telefoon

Video: Een Alarm Instellen Op Je Telefoon

Video: Een Alarm Instellen Op Je Telefoon
Video: Alarm instellen op de telefoon 2024, Mei
Anonim

Telefoons beginnen elk jaar meer en meer verschillende functies uit te voeren. Als ze voorheen alleen maar belden en berichten ontvingen, dienen ze nu als rekenmachine, klok, entertainment, kantoor en zelfs een wekker. Je kunt op bijna elke telefoon een alarm instellen, ook op een vaste lijn.

Een alarm instellen op je telefoon
Een alarm instellen op je telefoon

Het is nodig

telefoon, handleiding, internet

instructies:

Stap 1

Controleer of je telefoon een alarmfunctie heeft. Dit kan door de instructies te lezen of het internet te gebruiken. Voer in het zoekvak het merk en model van uw telefoon in. Zoek de beschrijving en controleer op het item "Alarm". Als er een is, ga dan verder met de installatie ervan.

Stap 2

Ga naar het telefoonmenu. Op de meeste telefoons moet je op de middelste knop drukken om het menu te openen. In het geval dat het woord "Menu" op uw display staat, kijk dan aan welke kant het is en druk op de knop onder het opschrift.

Stap 3

Selecteer "Extra" / "Organisator" / "Extra" in het menu. De naam van het artikel is afhankelijk van het bedrijf dat uw mobiele telefoon heeft uitgegeven. Meestal bevindt het alarm zich in hetzelfde gedeelte als de rekenmachine, stopwatch en kalender. Selecteer "Alarm" in de lijst met applicaties

Stap 4

Stel de alarmtijd in. Selecteer het tijdstip waarop het alarm moet afgaan. Meestal worden uren en minuten afzonderlijk ingesteld. Vergeet bij het instellen van de tijd niet rekening te houden met het formaat van de uren: 12 of 24. Nadat u de gewenste tijd heeft geselecteerd, klikt u op de knop "Opslaan".

Stap 5

Op sommige telefoons kun je kiezen op welke dagen het alarm moet afgaan. Je werkt bijvoorbeeld doordeweeks en slaapt de hele tijd in het weekend. Je hebt alleen van maandag tot en met vrijdag een wekker nodig, en op zaterdag en zondag zal deze alleen een prettige nachtrust verstoren. Markeer die dagen van de week waarop het alarm moet werken en sla de instellingen op. Hij belt dus alleen op de door u aangegeven dagen.

Stap 6

Selecteer een beltoon voor het alarm. Wakker worden met je favoriete muziek is veel prettiger dan met een smerig gepiep. Op sommige mobiele telefoons kunt u de beltoon selecteren die het beste bij u past als wekker. Dit kan rechtstreeks in het wekkermenu of in het gedeelte "Muziek". Selecteer gewoon "Gebruiken als alarm".

Aanbevolen: