Uw Webcam Bekijken En Controleren

Inhoudsopgave:

Uw Webcam Bekijken En Controleren
Uw Webcam Bekijken En Controleren

Video: Uw Webcam Bekijken En Controleren

Video: Uw Webcam Bekijken En Controleren
Video: Webcam werkt niet - privacy instellingen controleren 2024, Maart
Anonim

Denk je dat het mogelijk is om naar verre landen te reizen zonder je computerbureau te verlaten? Met de komst van internet en draagbare webcams heeft elke gebruiker zo'n kans. Laat de reis virtueel zijn, maar met hun hulp kun je helemaal gratis contact opnemen met alle vrienden die ver weg wonen.

Uw webcam bekijken en controleren
Uw webcam bekijken en controleren

Het is nodig

  • -Webcam;
  • - online service voor het controleren van webcams.

instructies:

Stap 1

U kunt de webcam visueel of met behulp van online tools bekijken en controleren op zijn prestaties. Om de camera visueel te controleren, hoeft u alleen maar te kijken of deze is aangesloten en vervolgens de werking te testen. Controleer de betrouwbaarheid van de camera-aansluiting, de reden voor onjuiste bediening is vaak een slechte aansluiting van de camerastekkers met de connectoren op het achterpaneel van de systeemeenheid.

Stap 2

Na het controleren van de verbinding is het noodzakelijk om de aanwezigheid van software te controleren, d.w.z. stuurprogramma's die op de cd-rom staan. Via apparaatbeheer van het besturingssysteem kunt u nagaan of de stuurprogramma's voor de webcam zijn geïnstalleerd. Om het te openen, klikt u op het menu "Start", selecteert u het item "Configuratiescherm". Dubbelklik in de map die wordt geopend op het pictogram "Systeem".

Stap 3

Ga naar het tabblad Hardware en klik op de knop Apparaatbeheer. Als u een uitroepteken in een gele driehoek naast uw apparaat ziet, moet u het stuurprogramma voor uw apparaat bijwerken.

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op de regel met de naam van de webcam, selecteer "Eigenschappen" in de lijst. Klik in het geopende venster op de knop "Stuurprogramma bijwerken". Als er geen software voor het apparaat is, verschijnt op het scherm dat de driver die u zocht niet kon worden gevonden.

Stap 5

De zoektocht naar een geschikte driver kan worden voortgezet op de officiële website van de fabrikant. U kunt het cameramodel vinden in de Application Manager-applet of in de doos van het apparaat. In sommige gevallen is het niet mogelijk om het stuurprogramma op deze manier te vinden, het wordt aanbevolen om programma's te gebruiken die het systeem automatisch scannen en naar de harde schijf kopiëren. Een voorbeeld van zo'n programma is het hulpprogramma Driver Genius.

Stap 6

Als alle bovenstaande methoden niet zijn gelukt, kunt u de prestaties van de camera controleren op de online servicepagina https://dudu.ru/check_video.php. Hier kunt u controleren of de camera goed is aangesloten op de computer en de oorzaak van het probleem vaststellen.

Aanbevolen: