Hoe Een Telefoongesprek Aan De Telefoon Op Te Nemen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Telefoongesprek Aan De Telefoon Op Te Nemen
Hoe Een Telefoongesprek Aan De Telefoon Op Te Nemen

Video: Hoe Een Telefoongesprek Aan De Telefoon Op Te Nemen

Video: Hoe Een Telefoongesprek Aan De Telefoon Op Te Nemen
Video: How To Record Phone Calls On ANY Android Phone! (2020) 2024, April
Anonim

Hoe kun je de voortgang van een telefoongesprek na afloop bevestigen om bijvoorbeeld je onschuld te bewijzen? Het is simpel: maak gewoon een opname op een dictafoon, die tegenwoordig bijna elk apparaat heeft. Zo…

Hoe een telefoongesprek aan de telefoon op te nemen
Hoe een telefoongesprek aan de telefoon op te nemen

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat niet elk telefoongesprek kan worden opgenomen. Deze beperking geldt voor derden, aangezien het gesprek volgens de wet alleen kan worden opgenomen als u een van de partijen bent die aan het gesprek deelneemt. In alle andere situaties is het noodzakelijk om te waarschuwen voor de opname, zoals bijvoorbeeld in de callcenters van alle grote bedrijven.

Stap 2

Je kunt de voicerecorder als los apparaat kopen, maar deze optie is niet erg handig in gebruik. Daarom, als we alle voor- en nadelen overwegen, is het beter om zo'n idee te weigeren.

Stap 3

Zoek de map in het telefoonmenu waar het opnameprogramma is verborgen. Controleer het in actie, en om geld te besparen, bel dan een willekeurig federaal nummer (begint met de nummers 8-800-…) en probeer terwijl u wacht tot de telefoniste bij de gewenste sectie is en neem de monoloog van het antwoordapparaat op de dictafoon. Na zo'n operatie zult u begrijpen hoe lang het duurt om de opname voor te bereiden. Als de telefoon niet in een dergelijke mogelijkheid voorziet, of als u het gesprek vanaf het begin moet opnemen, kunt u als volgt te werk gaan: neem twee apparaten, gebruik er een voor een gesprek, nadat u eerder de luidspreker hebt ingeschakeld, en de tweede als opnameapparaat. In dit geval kun je niet bang zijn dat de eerste seconden verfrommeld zijn, omdat je de recorder van tevoren kunt inschakelen.

Stap 4

Test de mogelijkheden van de telefoon voordat u gaat opnemen. Sommige modellen apparaten (bijvoorbeeld Samsung) bieden een functie om het apparaat in te schakelen in de menubalk, die wordt weergegeven wanneer een oproep tot stand wordt gebracht. Om de recorder te starten, hoeft u daarom slechts op één knop te drukken. Nokia onderscheidt zich daarentegen door een complexer navigatiesysteem, maar de functie van het opnemen van het huidige gesprek zit in elk min of meer nieuw toestel ingebouwd. Het enige is dat de zoekopdracht moet worden uitgevoerd via de uitgang naar het hoofdmenu (tijdens een gesprek moet u op de knop linksboven drukken en het pictogram "menu" in het pop-upvenster selecteren).

Aanbevolen: