Een Camera Verbinden Met Skype

Inhoudsopgave:

Een Camera Verbinden Met Skype
Een Camera Verbinden Met Skype

Video: Een Camera Verbinden Met Skype

Video: Een Camera Verbinden Met Skype
Video: How To Use An IP camera In Zoom, Teams, Skype || Convert rtsp stream to a virtual webcam 2024, April
Anonim

Skype is een applicatie die wordt gebruikt om te bellen via internet, maar ook om conferenties en videogesprekken te organiseren. Voor het maken van een video-uitzending in Skype kun je naast een webcam ook een camera gebruiken met een video-opnamefunctie.

Een camera verbinden met Skype
Een camera verbinden met Skype

Het is nodig

  • - een computer;
  • - fototoestel;
  • - video-opnameapparaat.

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw digitale camera als webcam kan worden gebruikt. Om dit te doen, sluit u het aan op een tv en stelt u het in op de video-opnamemodus. Zorg ervoor dat de camera een videosignaal van bevredigende kwaliteit kan verzenden. Als het tegelijkertijd streaming video kan verzenden, kunt u de camera verbinden met Skype.

Stap 2

Voer de bewerking uit om video van de camera naar de pc te streamen met behulp van vastleggen. Gebruik hiervoor een video-opnameapparaat (videokaart of tuner met video-ingang) en composiet-ingang (tulp). Sluit de kabel van de camera aan op het apparaat om de camera als webcam te gebruiken.

Stap 3

Installeer het stuurprogramma voor het video-opnameapparaat waarmee u het signaal op de harde schijf kunt opnemen. Het kan het videosignaal niet naar internet uitzenden. Om dit te doen, moet u het signaal onderscheppen en omleiden. Gebruik hiervoor de gratis SplitCam app.

Stap 4

Download het programma via de link https://splitcam.biz/. Installeer het op uw computer. Sluit de adapter of tuner aan op de computer, d.w.z. video-opname apparaat. Steek de kabel in de composietingang en sluit deze aan op de uitgang van de digitale camera. Stel de uitschakeltimer in op de maximale tijd op de camera.

Stap 5

Gebruik de software die bij het video-opnameapparaat is geleverd om ervoor te zorgen dat de foto van de camera ernaar wordt overgebracht. Start vervolgens de SplitCam-app. Ga naar het menu "Bestand" en vervolgens naar "Videobron" en selecteer uw apparaat door het vakje ernaast aan te vinken. Ga vervolgens naar het menu Opties, selecteer Advertenties en vink het vakje aan naast Advertentie- en videovensters uitwisselen om het videobeeld naar een groter venster te verplaatsen.

Stap 6

Skype starten. Als het programma niet aanbiedt om de videokwaliteit te controleren, selecteert u de signaalbron handmatig. Ga hiervoor naar het menu "Extra", selecteer "Instellingen" - "Video-instellingen", en vervolgens het item "Webcam selecteren", in het vervolgkeuzemenu moet u SplitCam Capture selecteren.

Aanbevolen: