Hoe Een Galaxy 3 . Te Kopen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Galaxy 3 . Te Kopen
Hoe Een Galaxy 3 . Te Kopen

Video: Hoe Een Galaxy 3 . Te Kopen

Video: Hoe Een Galaxy 3 . Te Kopen
Video: SAMSUNG GALAXY S3 С ALIEXPRESS ЗА 4000 РУБЛЕЙ - 8 ЛЕТ ТЕЛЕФОНУ! 2024, Mei
Anonim

Op 3 mei 2012 werd de nieuwste slimme smartphone Samsung Galaxy S3 aangekondigd. Het ging voor het eerst op de verkoop in Europa. En in juni maakte het al zijn debuut op de Russische goederenmarkt. In sommige online winkels verschenen Chinese vervalsingen echter onmiddellijk voor dezelfde prijs als het origineel en zelfs goedkoper. Om Samsung Galaxy S 3 zonder truc te kopen, moet je alle kenmerken ervan kennen.

Hoe een Galaxy 3. te kopen
Hoe een Galaxy 3. te kopen

instructies:

Stap 1

Weet om te beginnen dat Galaxy 3 slechts in twee kleurvariaties verkrijgbaar is: wit en donkerblauw. De prijs bereikt amper 30 duizend roebel. Daarom, als het ergens minder kost dan deze balk, en zelfs als de verkoper andere kleuren aanbiedt, wees dan op uw hoede en beter afzien van kopen.

Stap 2

Daarnaast beschikt dit toestel over een kwaliteitscertificaat en een servicegarantie. Houd er rekening mee dat echte smartphones niet in marktkramen worden verkocht, maar in grote winkels en bij officiële distributeurs. Zoek uit of de telefoon de certificering heeft doorstaan: kijk naar het PCT-teken van groei onder de batterij. Als er geen dergelijk teken is, is de telefoon "grijs".

Stap 3

Houd er rekening mee dat deze unieke smartphone slechts 133 gram weegt. En de dikte is niet groter dan 8, 6 mm. De processor bestaat uit vier kernen. Met een telefoonlengte van 5,4 inch is de schermgrootte 4,8 inch. Het ongecompliceerde ontwerp met afgeronde randen maakt de smartphone ook voor mensen met kleine handen gemakkelijk te gebruiken.

Stap 4

Controleer bij het kopen in een winkel alle functies van de Samsung Galaxy s 3. Hij kan immers zelfs anticiperen op de wensen van de eigenaar. De reden ligt in de camera aan de voorkant, die de bewegingen van de ogen van de drager kan volgen. Als u niet op de smartphone let, vervaagt het scherm snel, waardoor u bronnen bespaart.

Stap 5

Oefen ook andere apparaatprocessen. Bijvoorbeeld hoe deze zeldzame Android naar zijn eigenaar luistert en zijn stem gehoorzaamt. Met S Voice kun je alarmen bedienen, weersvoorspellingen ontvangen, websites bezoeken, video's afspelen, de camera inschakelen en meer zonder het touchscreen aan te raken.

Stap 6

Test het vermogen van de telefoon om kleine bestanden van de ene Galaxy S 3 naar de andere over te brengen. Raak een vergelijkbare telefoon aan, selecteer een bestand en klik op de knop in het menu "overdracht". U kunt zonder kabel verbinding maken met de tv via Wi-Fi. En met een 8 megapixel camera is het mogelijk om zelfs bewegende objecten in hoge kwaliteit te fotograferen. In dit geval worden maximaal 20 foto's op het scherm weergegeven.

Stap 7

Onderzoek de intelligentie van je telefoon voor gebarenherkenning. Dat wil zeggen, druk op het gewenste contact en breng de Galaxy S 3 naar je oor. Hij zou de abonnee automatisch moeten gaan bellen. Ook herkent Galaxy 3 gemakkelijk de gezichten van je vrienden. En hij biedt aan om meteen een foto met hun afbeelding mee te sturen.

Stap 8

U hoeft de applicatie niet te starten om de camera in te schakelen. Het is voldoende om de telefoon horizontaal te draaien en het scherm vast te houden. En de smartphone zal u via trillingen op de hoogte stellen van gemiste oproepen en sms'en. Vraag verkopers of de telefoon een populaire iOS-app heeft.

Stap 9

Let op de hoogste resolutie voor de foto. Het moet minimaal 1280 × 720 pixels zijn. Het gebruikersgeheugen van de gadget bevat 16 tot 32 GB. Maar dit is niet de limiet. Een extra geheugenkaart met een capaciteit tot 32 GB wordt in de smartphone geplaatst. En voor het opslaan van bestanden krijgt de gebruiker 50 GB op de DropBox-website. Houd er rekening mee dat de batterijcapaciteit van het betreffende apparaat 2100 mAh is. Bovendien kan de batterij desgewenst vrij worden vervangen.

Stap 10

Als u een telefoon in een online winkel gaat kopen, is er geen garantie dat u geen nep koopt. Natuurlijk bieden dergelijke sites zeer verleidelijke voorwaarden: koeriersbezorging, verschillende soorten betalingen, waaronder WebMoney en Yandex Money. Bovendien kun je daar zelfs Samsung Galaxy S 3 op rekening kopen. Maar dat kan ook in de winkel.

Aanbevolen: