Moet Je Meizu MX6 Op Aliexpress Kopen?

Inhoudsopgave:

Moet Je Meizu MX6 Op Aliexpress Kopen?
Moet Je Meizu MX6 Op Aliexpress Kopen?

Video: Moet Je Meizu MX6 Op Aliexpress Kopen?

Video: Moet Je Meizu MX6 Op Aliexpress Kopen?
Video: Спор по Meizu MX6 с продавцом на Aliexpress 2024, Mei
Anonim

Iedereen zat in zo'n situatie toen hij geld incasseerde en spaarde en zo snel mogelijk een gloednieuwe smartphone wil kopen. En dan wordt plotseling de innerlijke pad wakker "waarom te veel betalen" omdat je op aliexpress kunt kopen.

Er zijn bijna 2 jaar verstreken sinds de release van Meizu MX6, maar het heeft zijn populariteit nog steeds niet verloren. Hoe het nu zit met de prijzen voor dit smartphonemodel, leer je uit het artikel

Meizu MX6
Meizu MX6

Smartphones spelen een grote rol in het leven van een modern persoon. In feite zijn ze al lang over de rand van banale "kiezers" gestapt, zijn iets groots en zelfvoorzienends geworden. Elke dag openen we onze ogen voor de bekende roep van een mobiele wekker. We nemen video op op telefoons, maken foto's, registreren allerlei soorten informatiegegevens. Met deze gadget kan ieder van ons genieten van onze favoriete muziek.

De Meizu MX6-smartphone werd medio zomer 2016 door Meizu gepresenteerd en is nog steeds in trek en gewild.

Laten we kennis maken met de kenmerken van 5.5 "Smartphone Meizu MX6

De functionaliteit en ontwerpkenmerken van de Meizu MX6-smartphone zijn indrukwekkend: 10 processorkernen werken met een kloksnelheid van 1,4 GHz tot 2,3 GHz tijdens overklokken, 4 GB RAM zorgt er ook voor dat het systeem de respons op gebruikersverzoeken verhoogt, dus voer de resource uit -intensieve applicaties zonder angst voor het vertragen van uw werksystemen. En multimedia bekijken op een 5,5-inch scherm is een genot, want het toestel heeft een verbeterde kleurweergave en de capacitieve displaysensor garandeert de correcte werking van het toestel, zelfs bij meerdere aanrakingen.

Snelle toegang tot het netwerk wordt geboden door de ondersteuning van 4G (LTE)-netwerken en communicatie tegen gunstige tarieven - door de ondersteuning van twee SIM-kaarten. Maak je liever zelf souvenirfoto's van hoge kwaliteit? Profiteer van de 12 MP-camera en de lens met zes elementen. De stijlvolle en sierlijke Meizu MX6 is ingesloten in een zilveren metalen behuizing, hij zal zijn presentabele uiterlijk niet lang verliezen en zal zijn inhoud betrouwbaar opslaan.

Moet je Meizu MX6 op AliExpress kopen?

Een zeer interessante vraag. En mijn mening daarover is nogal dubbelzinnig …

Traditioneel worden de beste prijzen voor telefoons van Chinese merken aangeboden door verkopers van het toonaangevende Chinese handelsplatform aliexpress. Toen de verkoop van deze telefoon in Rusland in de zomer van 2016 begon, waren de prijzen vanaf 27.000 roebel, het was mogelijk om te kopen dit model voor aliexpress vanaf 13.000 roebel, u zult het meer dan verleidelijk vinden.

Tegenwoordig zijn de prijzen in Rusland voor deze smartphone echter vanaf 13.000 roebel, voor aliexpress een beetje goedkoper vanaf 9.000 roebel, dat wil zeggen, het verschil is zeker merkbaar, maar niet zo globaal als in 2016. Tegelijkertijd moet worden opgemerkt dat accessoires voor dit smartphonemodel: beschermende films, hoesjes en geheugenkaarten voor fliexpress meerdere keren goedkoper zijn dan Russische winkels.

Een Meizui-telefoon bestellen op Aliexpress

1. Doorloop de registratieprocedure voor aliexpress.

2. Ga naar de website

3. Vind de telefoon waar je al lang van droomt.

4. Bestudeer zorgvuldig de technische kenmerken van het model.

5. We raden aan om alleen nieuwe smarts te kopen, geen refurbished.

6. Bestudeer de beoordeling en recensies van de verkoper van wie u van plan bent om meizu m6 aliexpress te kopen.

7. Bepaal de kleur van het apparaat.

8. Voer het totale aantal telefoons in dat u gaat kopen.

9. Klik op de knop "Koop nu".

10. 5. Er verschijnt een nieuw venster met klantinfo.

11. 6. Klik op de knop "Bevestigen en betalen".

12. Wij betalen de bestelling.

Na 7 dagen ontvangt de fabrikant een bericht met het tracknummer waarmee het pakket kan worden gevolgd. Het enige dat overblijft is wachten op de levering van de goederen. Gelukkig en winstgevend winkelen voor jou!

Daarom is de beslissing of je een maïs koopt of op AliExpress koopt, aan jou, als je nog steeds besluit om op AliExpress te kopen, wees er dan op voorbereid dat de aankoop binnen een maand bij je zal zijn, meestal binnen 3 weken.

Klantrecensies over de prijs-kwaliteitverhouding Meizu MX6 van het aliexpress-platform

De levertijd bedraagt 3 weken. In de standaardconfiguratie vond ik een extra film op het scherm. Er zijn ongeveer 3 weken verstreken sinds het moment. Na het lezen van de negatieve recensies, was ik bang dat ik een soort onzin zou krijgen. Maar nee. Alles werkt met een klap. Bij intensief gebruik (filmpjes van YouTube kijken via wifi) ontlaadt de batterij in 1 minuut met 1%. Ik ben 100% tevreden over de kwaliteit van het apparaat.

Levering duurde 20 dagen. Dit is de tweede aankoop op aliexpress. Ik werd slim met firmware 5.1.5.2G. Er zijn geen klachten over het Russische menu. Na 5 dagen verscheen er een gebroken pixel op het telefoonscherm, dit is merkbaar wanneer ingeschakeld op een zwarte achtergrond. Dit overstuur en ronduit teleurgesteld. Ik weet niet aan wie ik het moet verkopen. Over een paar dagen ben ik van plan om het naar het servicecentrum te brengen. Ik heb niets begrijpelijks ontvangen van de Chinese verkopers in reactie op de claims.

Aanbevolen: