Hoe De IPad Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De IPad Aan Te Zetten
Hoe De IPad Aan Te Zetten

Video: Hoe De IPad Aan Te Zetten

Video: Hoe De IPad Aan Te Zetten
Video: How To Turn On The iPad - How To Turn Off The iPad 2024, April
Anonim

Als je naar mensen in de metro kijkt, hun iPad uit hun tas haalt en meteen Angry Birds begint te spelen, krijg je de indruk dat deze tablet direct aangaat als de hoes van de hoes wordt geopend. Nou niet echt!

iPad
iPad

Hé, slaap je daar?

PC-gebruikers thuis en op kantoor zijn zo gewend aan het opstarten van het besturingssysteem nadat ze op de aan/uit-knop hebben gedrukt, dat een tablet die meteen "inschakelt", een gevoel van focus, zo niet magie geeft.

Het schijnbaar snelle inschakelproces is slechts de overgang van de tablet van een slaapstand naar een normaal werkende. Alle tablets die in de tassen van hun eigenaren liggen, zijn in feite al aan, maar "sluimeren".

Staan tablets altijd aan?

Heb je je iPad net uit de winkel gehaald en uit de doos gehaald? Toen was hij definitief volledig uitgeschakeld, maar zijn batterij was opgeladen. De tablet zal op geen enkele manier reageren op eenmalige en korte "oefeningen" met knoppen. Houd de enige knop aan de bovenkant langer dan 1 seconde ingedrukt. Een afbeelding van de felbegeerde "appel" verschijnt in het midden van het scherm.

Het proces van het laden van het besturingssysteem is begonnen. Het zal tijd kosten. In het laadproces zijn alle elektronische apparaten complexer nodig dan een strijkijzer. Zelfs de eenvoudigste mobiele telefoon.

Het downloaden duurt minder dan 30 seconden! Maar als de tablet na 30 seconden en na een minuut niet opstart, kan deze defect zijn.

Besturingssysteem opstarten

Als er geen reactie volgt na 5 seconden op de startknop te hebben gedrukt, dan is het nieuwe apparaat zeker defect of ontladen zodat het op geen enkele manier kan worden ingeschakeld. Het kan worden opgeladen, maar is het het waard? Moderne batterijen hebben een zeer laag percentage zelfontlading en apparaten die ermee zijn uitgerust, worden geleverd aan magazijnen en winkels die al voldoende zijn opgeladen om het apparaat in te schakelen en te controleren. De batterij van de nieuw aangeschafte iPad wordt niet opgeladen - alleen retourneren of vervangen!

Een contrasterende, melkwitte afbeelding van het Apple-logo verscheen op het zwarte scherm - uw apparaat werkt, de batterij trekt, de download is bezig. Meestal is 30 seconden meer dan genoeg voor de iPad om een dialoog te starten met de woorden "Unlock". Schuif met uw vinger over het scherm naar waar en waar het wordt voorgesteld.

Wachtwoord

En hier is het bureaublad met programmapictogrammen. Indien niet zichtbaar, moet u een viercijferig wachtwoord invoeren. Geen foto's die sporen achterlaten op het scherm.

Lukt het je niet om bovenstaande te doen, dan heb je een niet-geactiveerde tablet uit de winkeldoos in handen. U dient de iPad zelf te registreren en te activeren. Een internetverbinding is vereist.

Na het voltooien van al deze manipulaties, is je iPad ingeschakeld! U zult deze procedure hoogstwaarschijnlijk moeten herhalen bij het kopen van een nieuwe tablet. iPad is een zeer betrouwbaar apparaat, stabiel in het werk en hoeft zelden opnieuw te worden opgestart.

Aanbevolen: