Aansluiten Op Uw Hp Pavilion TV

Inhoudsopgave:

Aansluiten Op Uw Hp Pavilion TV
Aansluiten Op Uw Hp Pavilion TV

Video: Aansluiten Op Uw Hp Pavilion TV

Video: Aansluiten Op Uw Hp Pavilion TV
Video: HP PAVILION 15-CW1034UR: КРУТОЙ НОУТБУК НА КАЖДЫЙ ДЕНЬ! 2024, Mei
Anonim

Moderne tv's kunnen worden gebruikt in plaats van computermonitoren of alternatieve laptopschermen. Om een correcte verbinding te maken, moet u enkele regels volgen.

Aansluiten op uw hp Pavilion TV
Aansluiten op uw hp Pavilion TV

Het is nodig

HDMI-HDMI-kabel

instructies:

Stap 1

HP Pavilion serie notebooks hebben twee kanalen voor het aansluiten van een extern beeldscherm: VGA en HDMI. Dit is een standaardset die zowel analoge als digitale signaaloverdracht mogelijk maakt. Het is natuurlijk beter om de HDMI-poort te gebruiken bij het aansluiten van een tv, omdat dit een beeld van hoge kwaliteit oplevert en de noodzaak om een extra audiokabel aan te sluiten overbodig maakt. Sluit de HDMI-HDMI van de laptop aan op de tv.

Stap 2

Schakel uw tv en mobiele pc in en wacht tot beide apparaten zijn opgestart. Open het menu TV-instellingen. Zoek het item "Signaalbron" en selecteer de HDMI-poort (er kunnen er meerdere zijn) waarop u de laptop hebt aangesloten.

Stap 3

Ga verder met het instellen van uw mobiele computer. Open het Configuratiescherm en selecteer het menu Vormgeving en persoonlijke instellingen. Zoek en open het menu Weergave. Selecteer "Een extern beeldscherm aansluiten". Klik in het geopende venster op de knop "Zoeken" en wacht op de definitie van het tweede scherm.

Stap 4

Activeer nu de functie "Dit scherm uitbreiden", nadat u eerder de grafische afbeelding van het laptopscherm hebt geselecteerd. Hierdoor kunt u beide schermen synchroon gebruiken. Nu kunt u verschillende programma's en applicaties tegelijkertijd op beide apparaten uitvoeren.

Stap 5

Als u van uw mobiele computer een soort systeemeenheid wilt maken, selecteert u het item "Scherm dupliceren". Het is beter om het tv-scherm vooraf toe te wijzen als het hoofdscherm. Dit voorkomt problemen met het instellen van de resolutie. Sluit een USB-toetsenbord en -muis aan op je laptop en sluit het deksel. De TV zal nu dienst doen als monitor.

Stap 6

Als u geluid naar de tv moet uitvoeren, opent u het programma dat is ontworpen om de parameters van de geluidskaart te configureren. Zoek het item "Audio-uitvoerbron" en geef de HDMI-poort daarin op. Verfijn je audio-instellingen.

Aanbevolen: