Een Beltoon Opnemen Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Beltoon Opnemen Op Je Telefoon
Een Beltoon Opnemen Op Je Telefoon

Video: Een Beltoon Opnemen Op Je Telefoon

Video: Een Beltoon Opnemen Op Je Telefoon
Video: Hoe zet je je eigen beltoon in je iPhone?! Tutorial #1 2024, Mei
Anonim

Met de meeste mobiele telefoons kun je niet alleen polyfone melodieën laten rinkelen, maar ook mp3-bestanden. Om het nummer dat u nodig heeft op uw telefoon op te nemen, moet u het vooraf verwerken en knippen om ruimte op uw mobiele telefoon te besparen.

Een beltoon opnemen op je telefoon
Een beltoon opnemen op je telefoon

instructies:

Stap 1

Download en installeer eerst de audio-editor. De handigste, met compressie van de beste kwaliteit, zijn Adobe Audition en Sony Sound Forge. Download er een en installeer. Open daarna het voor de melodie bestemde audiobestand via het menu "Bestand" of sleep het bestand naar het werkveld van het programma.

Stap 2

Wacht tot het einde van het downloaden van de track en bepaal dan het begin en einde van de toekomstige melodie. Een uittreksel van dertig tot veertig seconden is optimaal. Stel de schuifregelaar in op het begin van de melodie en selecteer de track voordat deze begint en klik vervolgens op de knop "Verwijderen". Selecteer daarna een track vanaf het einde van de toekomstige melodie tot het einde van de track en herhaal de handeling. Speel de melodie om er zeker van te zijn dat er geen extra stukken zijn.

Stap 3

Pas de beltoon voor je telefoon aan. Het punt is dat de hoge en middentonen goed klinken aan de telefoon, terwijl de lage en middentonen slecht of helemaal niet klinken. Gebruik het effect Grafische equalizer om de sterkte van het frequentiebereik te wijzigen en sla vervolgens het resultaat op. Normaliseer de track door het volume te verhogen tot het maximale niveau dat mogelijk is zonder de eufonie te verliezen. Sla het resulterende resultaat op.

Stap 4

Synchroniseer uw telefoon en computer. Installeer stuurprogramma's voor uw telefoon op uw computer en sluit uw mobiele telefoon met een datakabel aan op uw computer. In de doos met je telefoon vind je drivers, synchronisatiesoftware en een datakabel. Start de synchronisatiesoftware en kopieer vervolgens de beltoon naar uw telefoon.

Aanbevolen: