ASUS-smartphones: Overzicht, Belangrijkste Modellen, Prijzen

Inhoudsopgave:

ASUS-smartphones: Overzicht, Belangrijkste Modellen, Prijzen
ASUS-smartphones: Overzicht, Belangrijkste Modellen, Prijzen

Video: ASUS-smartphones: Overzicht, Belangrijkste Modellen, Prijzen

Video: ASUS-smartphones: Overzicht, Belangrijkste Modellen, Prijzen
Video: Top 5 Best ASUS Smartphones in 2021 2024, April
Anonim

Asus is een van 's werelds toonaangevende elektronicafabrikanten. De beste van de door het bedrijf uitgebrachte smartphonemodellen kunnen concurreren met de ontwikkelingen van Samsung en Apple, en de prijzen zijn slechts iets hoger dan de Chinese.

ASUS-smartphones: overzicht, belangrijkste modellen, prijzen
ASUS-smartphones: overzicht, belangrijkste modellen, prijzen

Nieuwe smartphones

De nieuwste smartphones van Asus bleken kwalitatief best goed te zijn, zo blijkt uit talloze reviews. De lijn omvat nieuwe modellen die met succes de mogelijkheid van hoogwaardige opnamen, een lange batterijduur, surround sound, kleurrijke beelden en een uitstekende chipset combineren. U kunt de Asus-smartphone bekijken door de officiële website van Asus te bezoeken en uw keuze maken door de recensies te lezen.

Populaire modellen

1. De ZenFone 3 Laser ZC551KL is een geweldige kans om een kwaliteitssmartphone te krijgen voor een lage prijs. De Asus Android-smartphone biedt snelle prestaties en goede functionaliteit. De aanwezigheid van elektronische stabilisatie en autofocus helpt om de lens nauwkeuriger te focussen, foto's te verbeteren en ze meer scherpte en details te geven. Dankzij de ingebouwde kleurcorrectie krijg je contrastrijke, verzadigde beelden met een goede witbalans.

De scanner heeft een uitstekende respons. De lijst met functies die met één aanraking beschikbaar zijn, omvat de mogelijkheid om te bellen, programma's te blokkeren, foto's te maken en applicaties te activeren. De batterij is drie ampère en is bestand tegen aanzienlijke belastingen. 2 OS - Android met update en ZenUI.

2. Stijlvolle 4Max ZC554KL behoort tot de categorie top-end cameratelefoons. De fabrikant rustte hem uit met een 13 megapixel camera, interpolatie tot 52 megapixels. Het model kan het frame onder een hoek van 120 graden bedekken - hierdoor kunt u een driedimensionaal beeld maken. Scherm 5,5 inch, HD-resolutie, 267 pixeldichtheid. Voor zo'n diagonaal is het formaat klein, maar de beeldweergave is evenwichtig en zeer helder. Het glas heeft een oleofobe coating.

De batterij heeft een capaciteit van 5000 mAh - hiermee werk je een dag met wifi op 3G/4G. De smartphone geeft geluid zowel in de luidsprekers als via de koptelefoon zuiver weer.

3. De volgende Asus-smartphone is de Zenfone 3 Max ZC553KL. Ondersteuning voor Game-Genie wordt geboden - deze technologie biedt verbeterde grafische instellingen, de mogelijkheid om andere spelers in het spel op te nemen, online uitzendingen. Krachtige acht-core processor, energiebesparing. Dankzij een speciale connector is het mogelijk om het opladen van een andere gadget of overdracht te accepteren. De functies van een professionele camera zijn aanwezig.

4. Stijlvol, compact model ZE520KL heeft een volledig aangepaste interface met vooraf geïnstalleerde applicaties. De hoeveelheid RAM is 3 GB, wat helpt om alle benodigde bestanden en programma's op te slaan en voor comfort tijdens het werken te zorgen. 625-processorversie en bijgewerkte 3D-editor hebben verbeterde functionaliteit. Het display heeft een diagonaal van 5,2 inch.

5. Camerophone 3 ZE552KL heeft een uitstekend ontwerp, dankzij de metalen body-elementen ziet het er zeer presentabel uit. Deze Asus-smartphone is ongewoon breed. Foto's gemaakt met dit model zijn van uitstekende kwaliteit, de camera geeft kleur nauwkeurig weer. Met de batterij kun je het apparaat ongeveer een dag gebruiken zonder op te laden. Als je het geluid aanzet, blijkt het goed, schoon te zijn.

6. De innovatieve Zoom ZE553KL is gemaakt van duurzaam metaal. Het heeft een klein formaat, afgeronde randen, het ligt comfortabel in de hand. Dit nieuwe product heeft twee 12 MP-camera's, voorschermverlichting, zwart-wit en LED-flitsers. Chipset gebaseerd op 8 cores.

Het bedrijf Asus produceert gadgets, geleid door de vraag bij consumenten. Het is de moeite waard om nieuwe smartphones van Asus te kopen in gevallen waarin u hoogwaardige technische kenmerken wilt krijgen voor een niet bijzonder hoge prijs.

Aanbevolen: