Oplaadbare Batterijen Gebruiken?

Inhoudsopgave:

Oplaadbare Batterijen Gebruiken?
Oplaadbare Batterijen Gebruiken?

Video: Oplaadbare Batterijen Gebruiken?

Video: Oplaadbare Batterijen Gebruiken?
Video: 🧪 Oplaadbare batterijen - 6 vwo Scheikunde uitleg Nova 9.5 Chemie 16.3 2024, April
Anonim

Tegenwoordig worden oplaadbare batterijen veel gebruikt als voeding en oplader voor verschillende draagbare apparaten. Om ervoor te zorgen dat ze langer meegaan, moet u de gebruiksaanwijzing nauwkeurig volgen en de apparaten gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn.

Oplaadbare batterijen gebruiken?
Oplaadbare batterijen gebruiken?

instructies:

Stap 1

Pak nieuwe batterijen uit. Voor gebruik moet u ze 2-3 uur opladen.

Stap 2

Plaats de batterijen in het draagbare apparaat waarvoor u ze hebt gekocht. Ze worden bijvoorbeeld het meest gebruikt in camera's of fotocamera's. Ontlaad de batterijen volledig. Om dit sneller te doen, stelt u de camera in op slaapstand met een specifieke slaaptimer. Nadat de uitschakeling heeft plaatsgevonden, schakelt u het apparaat in en stelt u deze functie opnieuw in. Blijf deze stap herhalen totdat het bericht "Batterij bijna leeg" verschijnt.

Stap 3

Plaats de batterijen in de oplader totdat ze volledig zijn opgeladen. Dit wordt aangegeven door een bijbehorend bericht of lichtindicator. Herhaal het proces van het ontladen en opladen van de batterijen ongeveer 2-3 keer. Deze acties verlengen de levensduur van batterijen die lange tijd niet zijn gebruikt.

Stap 4

Bewaar batterijen alleen in ontladen toestand en laad ze volledig op voordat u ze gebruikt.

Stap 5

Plaats opgeladen batterijen pas in uw draagbare apparaat als u zeker weet dat ze zijn afgekoeld. Het feit is dat terwijl de oplader werkt, de batterijen oververhit kunnen raken, wat uw camera of camera kan beschadigen.

Stap 6

Koop meerdere sets oplaadbare batterijen. Hierdoor kunt u bij een ontlading van de ene set direct de andere gebruiken. U kunt dus altijd een draagbaar apparaat gebruiken. Laad en gebruik batterijen in aparte sets. Markeer de paren met een speciale marker om verwarring te voorkomen.

Aanbevolen: