Hoe Een Telefoon In Elkaar Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Telefoon In Elkaar Te Zetten
Hoe Een Telefoon In Elkaar Te Zetten

Video: Hoe Een Telefoon In Elkaar Te Zetten

Video: Hoe Een Telefoon In Elkaar Te Zetten
Video: iOS 14 UITLEG hoe je je telefoon kan personaliseren! *tips, widgetsmith, app icon foto’s & meer!* 2024, Mei
Anonim

De montage van een telefoon wordt uitgevoerd in de omgekeerde volgorde van de parseringsprocedure. Lees voordat u uw mobiele apparaat uit elkaar haalt de voorwaarden op de garantiekaart en lees ook de technische documentatie voor uw model.

Hoe een telefoon in elkaar te zetten
Hoe een telefoon in elkaar te zetten

Noodzakelijk

  • - kleine kruiskopschroevendraaier;
  • - een dunne platte schroevendraaier of een zacht mes.

instructies:

Stap 1

Bereid uw werkoppervlak zo voor dat u de telefoon gemakkelijk uit elkaar kunt halen zonder de kleine onderdelen te verliezen, en om de interne apparaten niet te beschadigen. Kies een schroevendraaier die de juiste maat heeft voor de schroeven op uw telefoon, want als deze groter is dan de boutconnectoren op uw telefoon, kunt u de bevestigingen beschadigen en moet u ze vervangen.

Stap 2

Als je een camera met video-opnamefunctie hebt, leg dan het demontageproces vast, zodat je de volgorde later niet vergeet. Als u niet over een dergelijke mogelijkheid beschikt, noteert u het proces stap voor stap op papier en schetst u indien nodig de aansluitschema's van het apparaat.

Stap 3

Zet je telefoon uit, open het batterijklepje en verwijder de batterij. Haal de simkaart en verwijderbare opslag eruit. Draai alle schroeven aan de achterkant van de telefoon los, houd er rekening mee dat ze in sommige modellen verborgen kunnen zijn onder speciale servicestickers. Wrik daarna voorzichtig een deel van de behuizing van uw mobiele apparaat los met een platte schroevendraaier of een zacht mes, of het beste van alles, gebruik een plastic kaart.

Stap 4

Maak indien nodig de camera voorzichtig los van de achterkant van de behuizing. Onderzoek de inhoud zorgvuldig nadat u het telefoonhoesje hebt verwijderd. Schroef de microschakeling los, koppel het toetsenbord van de telefoon los, vergeet de zijknoppen niet om het apparaat te vergrendelen en het volumeniveau aan te passen. Verwijder de toetsenbordknoppen door ze van buitenaf in te drukken.

Stap 5

Monteer uw mobiele apparaat in omgekeerde volgorde, let op de grootte van de schroeven en de schroefdraad van de behuizing. Zorg ervoor dat u de schroeven op de interne apparaten van de telefoon vastzet om te voorkomen dat ze breken wanneer u uw telefoon de volgende keer laat vallen. Plaats de simkaart, vervang de verwijderbare opslag en batterij. Sluit de telefooncover en test de werking.

Aanbevolen: