Hoe Een Mobiele Telefoon Uit Elkaar Te Halen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mobiele Telefoon Uit Elkaar Te Halen
Hoe Een Mobiele Telefoon Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Uit Elkaar Te Halen

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Uit Elkaar Te Halen
Video: Samsung Galaxy S6 Disassembly - First Teardown - Phone has never been opened. 2024, April
Anonim

Bij het demonteren van een mobiele telefoon om het stopcontact te vervangen, moet u uiterst voorzichtig zijn. Het lijkt erop dat acties die op het eerste gezicht eenvoudig zijn, in de toekomst veel problemen kunnen opleveren als ze verkeerd worden uitgevoerd.

Hoe een mobiele telefoon uit elkaar te halen
Hoe een mobiele telefoon uit elkaar te halen

Noodzakelijk

Mobiele telefoon, kleine schroevendraaier of keukenmes

instructies:

Stap 1

In eerste instantie moet u uw mobiele telefoon uitschakelen door op de overeenkomstige knop op het apparaat te drukken. Nadat de mobiele telefoon is uitgeschakeld, verwijdert u de achtercover en verwijdert u de batterij uit het apparaat. Nadat u de batterij hebt verwijderd, hoeft u alleen maar de simkaart eruit te halen, waarna u door kunt gaan naar de volgende fase van het demonteren van de telefoon.

Stap 2

Op de behuizing van het apparaat ziet u kleine bevestigingsschroeven. Mogelijk hebt u een kleine schroevendraaier nodig om ze los te draaien (als u niet de juiste maat schroevendraaier heeft, kunt u de punt van een keukenmes als één gebruiken). Voordat u begint met het losmaken van de telefoonhoes van de schroeven, voert u echter een eenvoudige, maar tegelijkertijd vrij belangrijke handeling uit.

Stap 3

Neem een stuk papier en schets daarop de locatie van alle schroeven op de telefoon. Draai vervolgens elke schroef los en plaats deze op de overeenkomstige markering op uw diagram. Nadat alle schroeven uit de behuizing zijn verwijderd, moet u de hoes van de mobiele telefoon verwijderen.

Stap 4

Het voorpaneel wordt eerst verwijderd. Dit wordt gedaan met behulp van een verbindingsnaad, die u langs de omtrek van het gehele eindgedeelte van het apparaat kunt zien. Trek het voorpaneel eenvoudig naar u toe en grijp de naad vast. Nadat de voorkant van de behuizing is verwijderd, schroeft u het circuit van de achterkant los en verwijdert u het. Net als in het vorige geval, moet u de juiste locatie van de bouten op het papier markeren. Dit schema is nodig voor de latere montage van de mobiele telefoon.

Aanbevolen: