Hoe Het Account Te Achterhalen Via Sms

Inhoudsopgave:

Hoe Het Account Te Achterhalen Via Sms
Hoe Het Account Te Achterhalen Via Sms

Video: Hoe Het Account Te Achterhalen Via Sms

Video: Hoe Het Account Te Achterhalen Via Sms
Video: how to check any mobile number call and sms history In hindi 2024, April
Anonim

U kunt de kosten van een bepaalde door u gekochte dienst achterhalen door sms-berichten van uw operator te sturen, nadat u eerder een verzoek heeft ingediend om uw factuur af te drukken.

Hoe het account te achterhalen via sms
Hoe het account te achterhalen via sms

Noodzakelijk

  • - telefoon;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van je mobiele provider en ga naar het gedeelte "Persoonlijke account". Als je geen eigen account hebt, maak er dan een aan, terwijl je wel toegang moet hebben tot je telefoonnummer. Het is ook aan te raden om een persoonlijk account aan te maken voor het beheer van het tariefplan en het aansluiten en loskoppelen van aanvullende diensten, zodat u in de toekomst niet lang hoeft te wachten tot de operator antwoordt wanneer u de technische ondersteuningsdienst belt.

Stap 2

Ga naar uw accountbeheergedeelte en bestel een afdruk van de laatste acties die u vanaf uw mobiele telefoon heeft uitgevoerd. Bekijk de gegevens op verzonden berichten, er zullen ook de kosten van diensten voor verzending worden aangegeven. Op de website van Beeline kunt u ook een afdruk bestellen in de vorm van een Excel-bestand, dat u per e-mail wordt toegestuurd die is opgegeven bij het registreren van een persoonlijk account in het systeem.

Stap 3

Bel de technische ondersteuningsdienst van uw operator en bestel een afdruk van uw factuur naar uw e-mailbox, of, als u geen toegang tot internet heeft, vraag de technische ondersteuningsmedewerker gewoon om de kosten van een of andere actie die u uitgevoerd vanaf uw mobiele telefoon. Dit is niet erg handig, omdat het vaak voorkomt dat u lang moet wachten om verbinding te maken met de operator, vaak ongeveer 10-15 minuten vanwege de drukte van de technische ondersteuningsdienst.

Stap 4

Kijk op de officiële website van het bedrijf dat u het servicenummer verstrekt, waar u een afdruk van de factuur voor de laatste paar bewerkingen kunt krijgen, meestal betekent dit dat u een bericht met een code naar een kort servicenummer moet sturen, na die het systeem onafhankelijk zal genereren en u een rapport zal sturen als antwoordbericht. Houd er rekening mee dat de kosten van de service kunnen variëren, afhankelijk van de periode waarin uw bericht wordt verzonden.

Aanbevolen: