Hoe Het Account Te Achterhalen In Skylink

Inhoudsopgave:

Hoe Het Account Te Achterhalen In Skylink
Hoe Het Account Te Achterhalen In Skylink

Video: Hoe Het Account Te Achterhalen In Skylink

Video: Hoe Het Account Te Achterhalen In Skylink
Video: What Elon Musk's 42,000 Satellites Could Do To Earth 2024, Mei
Anonim

Als u op de hoogte bent van de huidige stand van het gsm-saldo, kunt u uw uitgaven voor communicatie en gebruik van verschillende diensten plannen. SkyLink biedt verschillende mogelijkheden om snel te informeren over de status van het account van de abonnee.

Hoe het account te achterhalen in Skylink
Hoe het account te achterhalen in Skylink

instructies:

Stap 1

De eerste optie is om de pagina "Mijn service" op de officiële SkyLink-website te gebruiken. U kunt ook uw persoonlijke account genaamd SkyPoint gebruiken. Volg hiervoor in een webbrowser de link https://skypoint.ru. Als u nog niet bent geregistreerd bij deze service, registreer u dan door uw telefoonnummer in het daarvoor bestemde veld in te voeren, na een tijdje ontvangt u een wachtwoord voor toegang.

Stap 2

De tweede optie is om een leeg bericht te sturen naar 11111 (vijf eenheden). Er wordt een antwoordbericht naar uw telefoon gestuurd met informatie over de status van uw persoonlijke account.

Stap 3

De derde optie is om vanaf uw SkyLink-telefoon te bellen naar 711. U wordt geïnformeerd over uw accountgegevens. Het gesprek is helemaal gratis en wordt niet in rekening gebracht.

Stap 4

De vierde optie is om 55501 te bellen vanaf uw SkyLink-telefoon, u ontvangt ook informatie over uw mobiele telefoonsaldo. Het gesprek is gratis.

Stap 5

Vijfde optie - stuur een leeg bericht naar 55501. Als reactie ontvangt u een bericht met het rekeningsaldo in de volgende vorm: "Rekeningsaldo op" dd.mm.jj. " - "_" roebel "_" kopeken ". Sms'en naar dit nummer worden niet betaald.

Stap 6

De zesde optie is om het servicecentrum te bellen op 555 en een certificaat te krijgen over de status van uw mobiele account.

Stap 7

De volgende optie is om het programma SkylinkBalance te installeren. Download het van de officiële website van SkyLink via de volgende link: https://skylink.ru/pages/gf.ashx?id=6413. Het controleert automatisch de status van uw account en informeert over de wijzigingen. Configureer het interval waarmee de toepassing het saldo controleert. Bovendien kunt u drempelwaarden instellen op basis waarvan het programmapictogram van kleur verandert: groen - er is voldoende geld op de rekening, geel - het bedrag tussen normaal en kritiek, rood - het saldo bevindt zich in een kritieke toestand.

Aanbevolen: