Wat Is Parking Douche Van The Village

Wat Is Parking Douche Van The Village
Wat Is Parking Douche Van The Village

Video: Wat Is Parking Douche Van The Village

Video: Wat Is Parking Douche Van The Village
Video: Parking Douche App - The Village Magazine 2024, Maart
Anonim

De situatie op de wegen van Rusland en de buurlanden wordt elke dag erger. De applicatie Parking Douche is speciaal gemaakt om een aparte categorie overtreders te bestrijden door het elektronische tijdschrift The Village.

Wat is Parking Douche van The Village
Wat is Parking Douche van The Village

Het belangrijkste doel van deze applicatie is om te vechten tegen bestuurders die zich niet aan de parkeerregels houden. De Parking Douche-app is ontworpen voor apparaten met het Android-besturingssysteem. Om het op een smartphone of tabletcomputer te installeren, kunt u de service play.google.com gebruiken.

Start na het installeren van de app je smartphone opnieuw op. Om informatie over te dragen naar een officiële bron, moet u twee foto's maken. Het eerste frame moet de algemene achtergrond bevatten waartegen het strafbare feit zal worden geregistreerd. Daarna dient u het kenteken van deze auto te fotograferen. Na het uploaden van de foto's naar de database wordt een formulier geopend waarin u informatie over de auto moet invullen: kenteken, carrosserietype en de kleur ervan.

Het is vermeldenswaard dat de app automatisch geografische locatie-informatie aan foto's toevoegt. Hierdoor kan het systeem in de toekomst informatie verstrekken over die overtreders die zich mogelijk in de directe omgeving van bezoekers van de bron bevinden.

Als je de Parking Douche-app hebt geïnstalleerd, ontvang je automatisch foto's van voertuigen die bij jou in de buurt zijn gesignaleerd. Wanneer gebruikers de website van The Village magazine bezoeken, krijgen ze bovendien een banner te zien die het artikel moeilijk leesbaar maakt. Bezoekers kunnen het raam sluiten of informatie over de dader verspreiden via sociale media.

De nieuwe versies van de applicatie zijn ontworpen om met Apple-apparaten te werken. Je kunt ze downloaden van de officiële bron van de App Store. Het is belangrijk op te merken dat veel grote landen, waaronder Engeland en de Verenigde Staten, geïnteresseerd zijn geraakt in deze toepassing en het idee zelf. Het gebrek aan parkeerplaatsen komt ook veel voor in andere landen met een ontwikkelde infrastructuur.

Aanbevolen: