Een Chinese Tablet Flashen Flash

Inhoudsopgave:

Een Chinese Tablet Flashen Flash
Een Chinese Tablet Flashen Flash

Video: Een Chinese Tablet Flashen Flash

Video: Een Chinese Tablet Flashen Flash
Video: Flash your Chinese Android Tablet with Livesuit 2024, April
Anonim

Chinese tablets draaien meestal op het Android-besturingssysteem. Zoals met alle apparaten op dit platform, kunnen ze worden geüpgraded of geflitst door de juiste software naar de tablet te downloaden en de firmware-upgrade uit te voeren via een computer.

Een Chinese tablet flashen flash
Een Chinese tablet flashen flash

Noodzakelijk

  • - tablet met een slot voor een flashkaart;
  • - geheugenkaart.

instructies:

Stap 1

Zoek op internet naar een geschikte firmware voor uw apparaat. De software die u nodig heeft, moet overeenkomen met de markeringen op uw apparaat, die u op de doos of het hoesje kunt vinden. U kunt ook proberen de gadget te flashen in overeenstemming met de naam van de processor. Al deze gegevens zijn te vinden op de verpakking van het apparaat, op het achterpaneel of onder het batterijklepje (indien aanwezig). Sommige firmwares zijn universeel en vereisen geen specifiek tabletmodel, maar alleen een specifieke processorversie.

Stap 2

Download het softwarebestand en kopieer het naar de USB-stick van uw tablet. Het is vermeldenswaard dat het niet mogelijk is om te reflashen als er geen slot voor een flashstation is. De benodigde bestanden kunnen van de computer worden gekopieerd met zowel een kaartlezer als via de tablet zelf (indien deze functioneert) door deze op de computer aan te sluiten en de modus voor gegevensopslag te selecteren.

Stap 3

Werk de software bij met behulp van de installatie-instructies die bij elke firmware zijn geleverd. Sommige uitvoerbare bestanden zijn een installatieprogramma dat u op uw apparaat kunt uitvoeren en alle benodigde bewerkingen rechtstreeks vanuit de systeeminterface kunt uitvoeren. Sommige firmwarebestanden worden geleverd in een uitvoerbaar bestandsformaat, dat, met behulp van een computer, uw USB-flashstation automatisch voorbereidt op het bijwerken, en u hoeft alleen het apparaat opnieuw op te starten.

Stap 4

De meeste firmware wordt geïnstalleerd via het herstelmenu van het apparaat. Om dit te doen, bestudeert u zorgvuldig de knipperende handleiding van uw apparaat, start u vervolgens opnieuw op en wanneer u de tablet inschakelt, houdt u een bepaalde toets ingedrukt om naar de herstelmodus te gaan.

Stap 5

Ga naar het menu Installeren vanaf SD-kaart en selecteer het firmwarebestand dat in ZIP-formaat op de USB-flashdrive moet staan. Zodra de update is voltooid, klikt u op Opnieuw opstarten om de wijzigingen toe te passen en wacht u tot de nieuwe firmwareversie van het apparaat is geladen. De software-update voor de Chinese tablet is afgerond.

Aanbevolen: