Een Chinese Speler Flashen Flash

Inhoudsopgave:

Een Chinese Speler Flashen Flash
Een Chinese Speler Flashen Flash

Video: Een Chinese Speler Flashen Flash

Video: Een Chinese Speler Flashen Flash
Video: SP Flash Tools Repair Brick (Black Screen) Chinese Radio 8227l YT9213A_00009_V001_20191126 1G/16G 2024, April
Anonim

Tegenwoordig kan elk servicecentrum een Chinese speler flashen, maar als je wilt, kun je het zelf doen. In de regel heeft elk spelermodel zijn eigen specifieke firmwareversie.

Een Chinese speler flashen flash
Een Chinese speler flashen flash

Het is nodig

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - speler.

instructies:

Stap 1

Probeer de speler te formatteren voordat u hem gaat flashen. Voor sommige modellen is deze methode van "behandeling" voldoende. Als het formatteren niet helpt, ga dan naar internet en download de firmwareversie die overeenkomt met uw spelermodel. De firmwareversie is direct afhankelijk van het serienummer van het apparaat, dus bepaal voordat u informatie zoekt het serienummer van uw apparaat. Er zijn veel sites die links bieden naar firmware van verschillende modellen, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je nodig hebt.

Stap 2

Pak deze uit nadat u de juiste firmwareversie hebt gedownload. Voer voorlopig alle acties alleen uit op de computer, zonder de speler erop aan te sluiten. Voer na het uitpakken de flasher uit met de naam fusblink20.exe. Klik vervolgens op "bestanden toevoegen …" en voeg twee bestanden prefer.dat en programma.bin toe uit de map "2066_802_1.16_0905".

Stap 3

Sluit nu pas de speler aan op de computer via de USB-poort en wacht tot het firmwareproces automatisch start. Zodra de firmware is voltooid, ziet u het opschrift "Succesvol", evenals afbeeldingen met een gele gloeilamp. Sluit daarna het programma en start de speler opnieuw op. Hierop wordt zijn firmware als voltooid beschouwd.

Stap 4

Schakel tijdens het knipperen in ieder geval de speler niet uit, anders zal al het gedane werk in de afvoer verdwijnen. Als uw speler na de firmware begint te "glitchen", dan is de speler misschien nep, aangezien de firmware is geschreven voor de originele modellen. Controleer daarom voordat u een apparaat koopt of het echt is, wat de mensen die het product verkopen verplicht zijn om u te bewijzen.

Aanbevolen: