Hoe Maak Je Een Speler?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Speler?
Hoe Maak Je Een Speler?

Video: Hoe Maak Je Een Speler?

Video: Hoe Maak Je Een Speler?
Video: Hoe maak je je eigen speler de beste van de game(fifa 18 offline ) 2024, April
Anonim

Een pocketspeler die een geheugenkaart gebruikt, hoeft geen kleurenscherm en complexe grafische interface te hebben. Sommige modellen hebben helemaal geen display en worden bediend met "blinde" knoppen. Ze vinden ook veel aanhangers.

Hoe maak je een speler?
Hoe maak je een speler?

instructies:

Stap 1

Neem een willekeurige microcontroller uit de volgende lijst: ATtiny23, ATtiny45, ATtiny85. Zoek op de pagina waarvan het adres aan het einde van de pagina wordt aangegeven, het archief met de firmware, en schrijf vervolgens naar de controller die is ontworpen voor de gebruikelijke monofone versie (de stereofonische, evenals de verbeterde monofone versies nemen meer pinnen van de microschakeling, en vereisen daarom een speciale versie van de programmer, terwijl voor een gewone monofone elke geschikte programmer voldoende is, zelfs de eenvoudigste).

Stap 2

Pin 4 van de microcontroller sluit aan op de gemeenschappelijke draad, pin 8 - met de voeding plus, pin 2 - met pin 2 van de microSD-kaarthouder, pin 6 - met pin 3 van de houder, pin 7 - met pin 5, pin 5 - met pin 7. Pin 6 van de houder wordt aangesloten op de gemeenschappelijke draad, pin 4 - op de voeding plus.

Stap 3

Sluit tussen de gemeenschappelijke draad en pin 5 van de microcontroller een keten van 4, 7 kOhm-weerstanden en in serie geschakelde knoppen aan.

Stap 4

Sluit een blokkerende keramische condensator van elke capaciteit parallel aan de voeding aan.

Stap 5

Koptelefoons (met parallel geschakelde zenders en ingebouwde volumeregeling) worden aangesloten tussen de gemeenschappelijke draad en pin 3 van de microcontroller via een elektrolytische condensator van 100 μF die in serie is geschakeld (plus op pin 3, minus op de koptelefoon). Voor een huishoudelijke condensator is de positieve pool gemarkeerd met een plusteken op de behuizing of aan de onderkant (als het K50-16 is), en voor de geïmporteerde, naast de negatieve pool, wordt een strook met mintekens aangebracht op de kunststof schaal.

Stap 6

Gebruik een kaartlezer om WAV-bestanden naar een Micro SD-geheugenkaart met FAT-bestandssysteem te schrijven. Gebruik Audacity of iets dergelijks om OGG-, MP3-, WMA-bestanden ernaar te converteren.

Stap 7

Verbind twee AA-cellen in serie met de stroomonderbreker in de juiste polariteit.

Stap 8

Ontkoppel de kaart, zet de volumeregeling op de koptelefoon op het minimum, breng de kaart over naar de speler en zet hem aan. Het begint automatisch met het afspelen van het eerste bestand), en verhoogt vervolgens het volume geleidelijk tot een comfortabel niveau. Druk op de knop om het volgende bestand te selecteren. Schakel de stroom even uit om terug te keren naar het eerste bestand.

Aanbevolen: