Hoe Kies Je Een Goede Speler?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Goede Speler?
Hoe Kies Je Een Goede Speler?

Video: Hoe Kies Je Een Goede Speler?

Video: Hoe Kies Je Een Goede Speler?
Video: Decathlon - Hoe kies ik mijn Tennisraket 2024, Mei
Anonim

Moderne mp3-spelers kunnen meer dan alleen muziek afspelen. Ze helpen u films te kijken, boeken te lezen, uw favoriete radiostations op te slaan en geluid op te nemen via een externe microfoon. Sommige apparaten bieden u toegang tot internet via Wi-Fi en bestanden overdragen via Bluetooth. Het juiste toestel kiezen te midden van alle overvloed is niet altijd even makkelijk, zeker niet met een beperkt budget.

Hoe kies je een goede speler?
Hoe kies je een goede speler?

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst het doel van het gebruik van de speler. Het zal worden gebruikt voor muziek, of dienen als een soort draagbaar mediacentrum. De kosten van het apparaat zijn direct afhankelijk van het aantal vereiste functies.

Stap 2

De goedkoopste zijn spelers met alleen muziek. Ze hebben een langere afspeeltijd, hebben meestal een klein display, soms is er helemaal geen scherm (zoals bij de iPod Shuffle het geval is). Zo'n apparaat biedt geluid van hoge kwaliteit en een lange levensduur van de batterij, samen met een lage prijs.

Stap 3

De draagbare mediaspeler heeft ook een lage prijs, maar heeft al een klein kleurenscherm waarmee je niet alleen muziek, maar ook video kunt afspelen. Het beheer wordt uitgevoerd met behulp van softkeys of een aanraakscherm. Ze hebben meer functies, maar zijn groter en hebben een kortere batterijduur. Sommige van deze apparaten hebben een slot voor flash-kaarten, waarmee u het geheugen kunt uitbreiden en indien nodig meer mediabestanden kunt laden.

Stap 4

De volgende categorie apparaten heeft veel kenmerken. Dergelijke apparaten hebben in de regel een betere geluidskwaliteit en muziekweergave is geen kerntaak. Deze spelers hebben audio- en video-uitgangen voor aansluiting op een pc, sommige kunnen werken met een externe harde schijf.

Stap 5

Duurdere apparaten worden geleverd met componenten van betere kwaliteit. Hoe duurder de speler, des te beter de koptelefoon. Sommige apparaten worden geleverd met een softwareschijf waarmee u eenvoudig de firmware kunt bijwerken en videobestanden kunt converteren.

Stap 6

Als je vaak een voicerecorder moet gebruiken, let dan op apparaten die een microfooningang hebben. Ben je van plan om de speler te gebruiken om video's te bekijken, kies dan voor duurdere toestellen met een groot scherm. Als u de speler als verwisselbare harde schijf gaat gebruiken, dan is de belangrijkste parameter de hoeveelheid geheugen en de mogelijkheid van uitbreiding.

Aanbevolen: